Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Gospodarstvo

Županijsko gospodartsvo na međunardonom sajmu prehrane Salima 2012. u Brnu

        26.02.2012.         1166 pogleda
Županijsko gospodartsvo na međunardonom sajmu prehrane Salima 2012. u Brnu

Hrvatska gospodarska komora prezentira gospodarstvo Hrvatske na Međunarodnom sajmu prehrane „SALIMA 2012" koji će se održati 28. veljače - 02. ožujka 2012. god. u Brnu, Češka, u kontinuitetu, već 11 godina. Glavni koordinator nastupa hrvatskih tvrtki na Međunarodnom sajmu prehrane „SALIMA 2012" je HGK - Županijska komora Virovitica.

 U zajedničkoj organizaciji HGK - Županijske komore Virovitica, Ministarstva poljoprivrede RH, Sektora za trgovinu HGK, suorganizatorstvu HGK - Županijske komore Split i uz sudjelovanje HGK - Županijske komore Krapina na Međunarodnom sajmu prehrane „SALIMA 2012", bit će prezentirano gospodarstvo Hrvatske i tvrtke iz poljoprivredno-prehrambene djelatnosti.

Na sajmu će izlagati ukupno 25 izlagača iz Hrvatske, od čega 13 izlagača s područja Virovitičko-podravske županije, 11 izlagača s područja Splitsko-dalmatinske županije i 1 izlagač s područja Krapinsko-zagorske županije.

Na sajmu će biti nazočni predstavnici izlagača iz HGK - Županijskih komora Virovitica i Split.

Sajam će posjetiti izaslanstvo Virovitičko-podravske županije, grada Virovitice i gospodarsko izaslanstvo HGK - Županijske komore Virovitica u kojem će biti predstavnici izlagača i Komore.

U sklopu sajma održat će se Međunarodna konferencija na temu: „Put održivosti proizvodnje hrane, kvaliteta hrane i razvoj lokalnog i regionalnog tržišta" kojoj će prisustvovati predstavnici Ministarstva poljoprivrede RH i HGK - Županijske komore Virovitica.

U Regionalnoj gospodarskoj komori Brno predstavnici HGK - Županijske komore Virovitica, predstavnici izlagača i ostali predstavnici tvrtki koji će biti u izaslanstvu imat će poslovne susrete s Petrom Bajerom, direktorom Komore i suradnicima.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo