Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Gospodarstvo

Županijska razvojna agencija VIDRA osposobljena za provedbu IPARD programa

  vpz           10.07.2009.         1428 pogleda
Županijska razvojna agencija VIDRA osposobljena za provedbu IPARD programa

U Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, održana je radionica za predstavnike razvojnih agencija i konzultantskih tvrtki na temu "Mogućnosti korištenja sredstava iz IPARD programa" čiji se prvi natječaji za krajnje korisnike - OPG, obrtnike i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava te za jedinice lokalne samouprave (do 10.000 stanovnika) očekuju u trećem kvartalu 2009. godine.

Prema navedenom planu IPARD-, očekuju se natječaji za sljedeće mjere: Mjera 1.2. Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda zajednice (sektor mlijeka i mliječnih proizvoda, sektor mesa ribarstva, voća, povrća, sektor vinarstva kao novoodobren sektor) te Mjeru 3.1. Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture (samo JLS). Radionici u Ministarstvu su prisustvovali djelatnici Razvojne agencije VIDRA Igor Andrović i Mladen Brdar.

O navedenom programu Razvojna agencija VIDRA će organizirati posebne informativne radionice za poljoprivredne proizvođače s područja Virovitičko-podravske županije te za svoje jedinice lokalne samouprave. Za sve informacije molimo nazovite u Razvojnu agenciju VIDRA na brojeve telefona: 033/800-207; 033/725-230 ili mail info@ravpz.com.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo