Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Obavijesti

Župan Tolušić raspisao je Javni natječaj za dodjelu stipendija

  vpž           24.11.2011.         1738 pogleda
Župan Tolušić raspisao je Javni natječaj za dodjelu stipendija

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, na temelju članka 5. i 6. Odluke o stipendiji Virovitičko-podravske županije, raspisao je Javni natječaj za dodjelu stipendija Virovitičko-podravske županije u akademskoj godini 2011/2012. Javni natječaj se raspisuje za dodjelu 10 stipendija Virovitičko-podravske županije iz sredstava Proračuna Virovitičko-podravske županije u akademskoj godini 2011/2012.. Tako će se dvije stipendije dodijeliti za prvu godinu sveučilišnog studija, a osam stipendija za drugu i više godine sveučilišnog studija. U slučaju da se na Javni natječaj za dodjelu stipendije za prvu, odnosno drugu ili višu godinu studija ne javi broj kandidata određen točkom I. stavak 2. ovog Javnog natječaja, stipendije se mogu preraspodijeliti, ali u ukupnoj kvoti stipendija određenoj ovim Javnim natječajem. Javni natječaj provodi Komisija za dodjelu stipendija Virovitičko-podravske županije. Pravo na sudjelovanje u Javnom natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti koji udovoljavaju slijedećim uvjetima: da su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Virovitičko-podravske županije; da su redoviti studenti na visokim učilištima koji imaju sjedište na području Republike Hrvatske te ispunjavaju uvjet prosječne ocjene i to: prosjek 4,0 u srednjoj školi - za studente 1. godine studija - prosjek 3,5 na studiju - za studente 2. i viših godina studija; da nisu kažnjavani za kaznena djela; da nisu korisnici koje druge stipendije ili novčane potpore za vrijeme školovanja.

Pravo na izravnu dodjelu stipendije Virovitičko-podravske županije ostvaruje Najučenik Virovitičko-podravske županije četverogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja:

- ako u narednoj akademskoj godini upiše redovan studij,

- ako udovolji uvjetima iz točke IV. ovog natječaja,

- ako sudjeluje u Javnom natječaju za dodjelu stipendije.

Pravo na izravnu dodjelu stipendije ostvaruje dijete poginulog branitelja Domovinskog

rata ili dijete stopostotnog invalida Domovinskog rata:

- ako udovolji uvjetima iz točke IV., alineja 1., 3. i 4. ovog Javnog natječaja,

- ako sudjeluje u Javnom natječaju za dodjelu stipendije.

Pojedinačni mjesečni iznos stipendije utvrđuje se u iznosu od 800,00 kuna.Rok za podnošenje prijava za dodjelu stipendije je 15 dana od dana objave Javnog natječaja na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr i u Virovitičkom listu. Prijava s potrebnim dokazima dostavlja se s naznakom "Javni natječaj za dodjelu stipendija" na adresu: Komisija za dodjelu stipendija Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, 33 000 Virovitica.

Detaljnije informacije uz cjelokupan tekst Javnog natječaja za dodjelu stipendija Virovitičko-podravske županije u akademskoj godini 2011/2012., uz Odluku o deficitarnim zanimanjima, mogu se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji" ili informacije dobiti u Uredu za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije na telefon 033/638-122.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Hrvatska u srcu
24.11.2011. 18:08
Baš me zanima tko će dobiti te stipendije, ako odabir bude kao i za neke druge stvari onda je to jako žalosno i bezobrazno...
Senior Stariji
24.11.2011. 17:15
Volio bi znati koliko kasne stipendije dosadašnjim studentima.
Ako se one isplaćuju redovito onda Bravo!,
ako ne onda još jedna farsa.


Još iz kategorije Obavijesti