Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Tomislav Tolušić

Župan Tolušić potpisao ugovore za sanaciju škola i početak radova na dvoranama u Voćinu i Mikleušu

        23.03.2009.         1691 pogleda
Župan Tolušić potpisao ugovore za sanaciju škola i početak radova na dvoranama u Voćinu i Mikleušu

Nakon provedenog postupka javne nabave, župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, potpisao je danas ugovore ukupne vrijednosti oko 2.000.000,00 kuna s petoricom izvođača radova, odnosno tvrtkama Nikola d.o.o. Virovitica, Croming d.o.o. Pitomača, Pinus d.o.o. Slatina i Gradba d.o.o. Brezik, Gigant d.o.o. Budančevica. Ugovori su potpisani za: sanaciju fasade u Područnoj školi Bušetina; sanaciju fasade u Područnoj školi Kladare; sanaciju stolarije u Osnovnoj školi Davorina Trstenjaka Čađavica; sanaciju fasade u Područnoj školi Novi Senkovac; sanaciju krovišta Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Orahovica; pripremne radove i temelje za školsku športsku dvoranu pri Osnovnoj školi Voćin u Voćinu; pripremne radove i temelje za školsku športsku dvoranu pri Osnovnoj školi Mikleuš u Mikleušu.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
26.3.2009. 9:52
Dobro je ovo podsjecanje na rijeci Brune Busica (kojeg su izgleda prijatelji izdali - pitati Vicu Vukojevica ako taj jos moze uopce govoriti). Samo i tu je praksa neke stvari negirala jer bez krvi je proslo na primjeru cehoslovacke a proslo bi i kod nas da kriza nije potpaljena u samom vrhu a zbog pitanja podjele bosne. Da su stvari isle u totalno pogresnom smjeru vidjelo se na samom pocetku pocetaka jer srbima u hr upravljao je direktno milosevic koji je bio direktno vezan na hrvatskog genijalca. i to je to sto smo imali i sad imamo kao konzekvence. Niti ja kao ni bruno ne vidim opasnost od pravoslavnih srba koliko od poganskih hrvata. jer, jer, nasi pravi gospodari povijesno bili su madjari a ne srbi, ta avnatura sa srbima trajala je vrlo kratko a da bude ironija najveca za gospodara tih navodnih srba dosao je hrvat tito i eto ti jos veceg galimatijasa. kka narod veli - ld jb zbunjenog.
CRNAC
24.3.2009. 22:25
ovo je copy-paste , ali nije li stvarno Bruno Bušić bio vizionar koji je precizno opisao bdučnost ( našu sadašnjost)

U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:

" ... Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će rođenje, rodit će se slobodna Hrvatska
kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa
Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako ..

.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"

ROKS
24.3.2009. 20:10
Kozice će dobiti novu, moderno uređenu školu koja je veća od stare i apsolutno udovoljava standardima EU. Požderi se i ti i SDP i svi oni koji nisu lipe uložili u Kozice. E pa mi hoćemo!
mišo111
24.3.2009. 16:49
Pa kako i u dvije učionice može biti nastava za 4 razreda u jednoj smjeni. Ja citiram Hrvatski zakon i to članak 7 stavak 3, i nisam tako zločest kao ti. Vi HDZ-ovci i ne zna te ništa drugo kada vam nestane argumenata nego prijeći na vrijeđanje.
ROKS
24.3.2009. 16:43
Moj mišo 111, vidim da si ti očito radio projekte za kozičku školu kad toliko znaš. Ali očito si slijep ili kratkovidan, Kozička škola ima dvije učionice, kuhinju, kabinete, zbornicu i sl. EPP ti je u SDP-u, a ovo što se radi u županiji zove se rad i trud. A zakon o javnoj nabavi drugi put pročitaj bolje, ali ne onaj iz Republike Srpske nego iz Hrvatske.
mišo111
24.3.2009. 15:23
ROKS! Pročitaj zakon o javnoj nabavi koji doslovce kaže. Za jedan objekt može se raspisati samo jedan natječaj i on mora obuhvatiti sve radove bez obzira da li se oni financiraju kroz jednu ili više proračunskih godina. Zakon je jasan svima osim našem županu i vama koji ste postali profesionalci u odbrani svega i svačega što on radi.
Što se tiče posljednjih 50 godina i sa ovima u Pčeliću i Rušanima sve škole koštaju manje od jedne osmorazredne škole, bilo to vama pravo ili ne.
I još nešto molim da mi netko pojasni kako će se recimo Kozička škola sa samo jednom učionicom uklopiti u europske standarde kada uđemo u Europsku uniju koja zabranjuje mješovita odjeljenja i traži rad u jednoj smjeni, Bilo bi logično da u tu školu idu djeca do 4 razreda kako u jednoj smjeni u samo jednoj učionici, a ne smiju biti mješovita odjeljenja. Sve je to ipak samo EPP, a nakon ulaska u EU to ćemo pretvarati u mjesne domove.
B-B-B
24.3.2009. 12:24
U 50 godina nisu toliko škola sagradili i obnovili kao u zadnjih 5 , to su činjenice ali to ne spominju jer im vjerojatno smeta roks!
ROKS
24.3.2009. 11:47
Mišo, možeš se požderati, Tomo radi sve u šesnaest a vi iz oporbe cvilite. Pitaj ljude jel su zadovoljni, nemoj sve gledat kroz sud partije. Raspisan je natječaj i za škole u Pćeliću i Rušanima, za Kozice je već gotov i kreću radovi u travnju. Majstore, da su drugi tako radili, pozlatili bi županiju. Tomo majstore, idemo dalje, idemo u bolje!
mišo111
24.3.2009. 9:07
Moram priznati da mi nije jasno slijedeće. Raspisan natječaj i ugovoreni temelji dvorana u Voćinu i Mikleušu. Kada ostalo u svakom slučaju za vrijeme neke nove vlasti, možda iste ali u svakom slučaju nakon izbora, možda tada, možda za 4 godine pred naredne izbore, a možda ni tada. Sve je otvoreno.
Jer da nije otvoreno raspisao bi se natječaj i ugovorili komplet radovi, a ovo proglasilo nekakvom prvom etapom, ali ni to.
Očito još jedan posao za župana sa škarama, očito mu to jedino dobro ide.


Još iz kategorije Tomislav Tolušić