Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Tomislav Tolušić

Župan Tolušić darovao informatičku opremu Društvu multipleskleroze

        04.08.2010.         2508 pogleda
Župan Tolušić darovao informatičku opremu Društvu multipleskleroze

Virovitičko podravski župan Tomislav Tolušić, posjetio je Društvo multipleskleroze Virovitičko-podravske županije, koje se nalazi u Ulici Stjepana Radića u Virovitici. Tom prigodom župan Tomislav Tolušić je navedem Društvu poklonio informatičku opremu, a u ime Društva, županu se je zahvalio tajnik Drago Vuković i predsjednica Društva multipleskleroze Virovitičko-podravske županije Sandra Štengl. U prigodi darivanja informatičke opreme, župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić je kazao:

- Virovitičko-podravska županije je i do sada ostvarivala dobar kontakt sa svim udrugama osoba s invaliditetom na području naše županije i nadam se da u tome uspijevamo, iako do javnosti teško dolaze problemi, i Društva oboljelih od multipleskleroze, ali i sličnih udruga. Nažalost, tek dok netko osobno nije pogođen, ne zna koliko je to težak život i što sve rade članovi pojedinih udruga kako bi javnost vidjela koliko problema u svakodnevnom životu imaju osobe s invaliditetom. Ova donacije, računalo i printer, nije velika, ali će uvelike pomoći u radu Društva oboljelih od multipleskleroze. Ovim putem se zahvaljujem svima onima koji su pomogli ovu udrugu, ali i slične udruge, jer su prepoznali njihove potrebe i jer su pokazali da još uvijek ima dobrih ljudi, koji znaju prepoznati rad i probleme onih kojima to treba.

Društvo je osnovano 2003. godine i član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske koje broji 21 članicu s ukupno 2.300 članova. Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije broji 35 članova od čega njih 27 ima tjelesno oštećenje od 80 do 100 posto (petero je članove nepokretno, a četvero koriste invalidska kolica), a od navedenog broja, dvadeset je žena. Informacije o Društvu multipleskleroze Virovitičko-podravske županije, mogu se pronaći na službenoj Internet stranici istih odnosno: http://dmsvpz.hr.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Big bos
16.3.2011. 18:37
Za gospodina Dragu Vukovica
Gospodine zar vas nije sramota koristiti se novcem bolesnih i nemocnih ljudi i nase zupanije vicete po virovitici nasim zastupnicima da su lopovi a sto ste vi dal ste se ikad upitali odakle jednom kondukteru prosjecne place 6000kn tolika imovina koju posjedujete : Stan u slatini koji rentate, u virovitici cjela eteza dvoriste i podrum , u koprivnici - soderica "vikendica viken kucica,, , u barcu vikendica gdje skrivate pse koje bez carine uvazate u hrvatsku , u osjeku dvosoban stan koji takodjer rentate i pse koje farbate bojom za kosu i prodajete u dubrovnik
Onda se upitajte zasto prosvjedujete a imate milijone molim vas da mi odgovorite na moje pitanje odkuda vam ta imovina ?
ivan2
4.8.2010. 15:57
Donacija je sigurno u pravim rukama , skromna ali vrijedna , pohvala župane!


Još iz kategorije Tomislav Tolušić