Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Županija

Župan Begović tužit će Ivana Vlatka Ljubičića

  gg           30.09.2003.         1702 pogleda
Župan Begović tužit će Ivana Vlatka Ljubičića

VIROVITICA, 30. rujna – «Od Pitomače do Orahovice, na području cijele županije kruži letak čudnog sadržaja u kojem sam osobno napadnut s ciljem da me se diskreditira kao gospodarstvenika i dužnosnika i političara. Odgovorno tvrdim da ne uvozimo telad, a sav repromaterijal za farmu u Gornjem Bazju kupujemo isključivo u Hrvatskoj», rekao je danas na konferenciji za novinare virovitičko-podravski župan Ivan Begović reagirajući na letak koji su pod naslovom «Pomozite Begoviću da ode» distribuirali aktivisti Hrvatskog bloka.
Begović je rekao kako je neosporna činjenica da je privatni poduzetnik koji se bavi poljoprivrednom proizvodnjom, tovom junadi i proizvodnjom mesa.
«Ali, moja tvrtka «Agromes» se ne bavi proizvodnjom mlijeka pa nemam ni potrebe uvoziti krave. Protiv autora podnijet ću tužbu, a od Hrvatskog bloka zatražit da se javno očituje stoje li i oni iza navoda u letku na kojemu je otisnut znak stranke, adresa i brojevi telefona», rekao je Begović i dodao kako zbog poziva: «Kopirajte ovaj letak i širite ga dalje!» može imati dalekosežne posljedice u poslovnom svijetu i političkom djelovanju, ali da mu, s druge strane, napadi daju snagu da nastavi rad onako kako je započeo.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Županija