Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Virovitica.net

Župan Begović na chatu virovitica.net-a

  vn           15.07.2003.         1224 pogleda
Župan Begović na chatu virovitica.net-a

VIROVITICA, 15. srpnja - Na večerašnji chat s virovitičko-podravskim županom Ivanom Begovićem uključilo se tridesetak posjetitelja pa ako smo za prošlotjedno "ćakanje" (ili "brbljanje" ako vam je tako draže!) na chatu www.virovitica.neta s virovitičkim gradonačelnikom Ivicom Kirinom rekli da je bilo uspješno, ovo je bilo još uspješnije.
Uz pomoć gospođice Andree župan je uspio odgovoriti na gotovo sva pitanja koja su se kretala u širokom rasponu: od toga što je župan u horoskopu, koliko je visok, koju boju za kosu koristi, pa do aktualnih političkih događanja, među kojima je dominiralo pitanje o današnjoj sjednici Županijske skupštine te njegov odnos s gradonačelnikom Ivicom Kirinom.
Rekao je, između ostaloga, kako je današnji neuspješni pokušaj održavanja Županijske skupštine posljedica korištenja godišnjeg odmora, a na pitanje o prosvjedima seljaka rekao je da su "neopravdani i da ih neće biti, te da ih `izmišlja HDZ preko svojih satelita`".
Naravno da se nije moglo izbjeći niti pitanje o županijskom automobilu, ali kako je župan webmasteru Virovitica-OnLine obećao da će ga provozati u limuzini očekujemo ekskluzivno izvješće na prijateljskim stranicama koje ćemo sa zadovoljstvom prenijeti i na www.virovitica.net.
Od brojnih pitanja na koja je župan odgovarao u IE centru gotovo 90 minuta izdvajamo i ono koje se tiče odnosa župana i virovitica.net-a. Župan je kazao da je da se virovitica.net "uhodala" kao i "njegovo mišljenje prema toj stranici", a kao najbolju stranicu koja informira o županiji izdvojio je - a koju drugu nego - www.viroviticko-podravska-zupanija.hr!

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica.net