Sabor u petak o prvoj grupi zakona za pomoć gospodarstvu u krizi
Hrvatski osiguratelji donirali 500.000 kuna za borbu protiv koronavirusa
Vlada donijela odluku o obnavljanju strateških robnih zaliha pšenice
Božinović: Bez nužne potrebe nitko ne bi trebao putovati
HND osuđuje fizički napad na novinara Domagoja Margetića
Oporba podržava Vladine mjere, ali najavljuje amandmane za njihovo poboljšanje
Nove procjene pokazuju da je 25 do 50 posto nositelja virusa bez simptoma

  Priča

Žene, luđaci i malo dobrih pedera (9)

  Robert Roklicer           08.12.2018.         2229 pogleda
 Žene, luđaci i malo dobrih pedera (9)

Prevrnuo sam se na leđa, razočaran u sebe, u svijet i u svoju karijeru silovatelja. Srećom je bio mrkli mrak, pa Anita nije vidjela suze u mojim očima.

– Šta ti je? Nije te valjda toliko to pogodilo? Pa nisi klinac… – tješila me je i krenula milovati po trbuhu.

Da, klinac!? Klinka spava u drugoj sobi, a ja sam idiot, grozničavo sam mislio! Kurac je bio blago nokautiran i definitivno duboko razočaran u moje silovateljske sposobnosti. Anita ga je primila s dva prsta i blago masirala, kao da mu želi udahnuti novi život.

– Ne smiješ primati srcu sve što žene govore – rekla je i dalje navlačila kožicu kurca – mi se volimo šaliti oko tih stvari.

Ja sam kreten – rekao sam tužno.

– Nisi kreten, nisi. Samo se naokolo voliš hvaliti pa ljudi steknu krivi dojam o tebi. A zapravo si sladak…

– Ja sam govno – bio sam nepopustljiv.

– Nisi.

– Jesam. I imam mali kurac.

– Da vidimo… – rekla je i halapljivo ga ugurala u usta.

Red centrifuge, red šamaranja jezikom po glaviću, pa opet red centrifuge, red šamaranja… i izdajnik od kurca je visoko digao glavu a, kladio bih se, i uživao. Mislim da mu nitko nije priuštio ovako dobro pušenje. Da je baletan, vjerojatno bi se digao na nožne prste i izvodio piruete. Pomislio sam na Megi. Je l ona tako dobro puši ko njezina mama? Ma sigurno je i bolja, danas su djeca iskusnija od staraca.

 26.

 Zgrabila je za korijen kurca i povukla ga u vis, kao da ga želi iščupati. Jaja su poskočila, hemoroidi se uzburkali. Vrećicu s jajima je stavila u usta i igrala s njima ping-pong. Iako nisam vidio, osjetio sam kako ritmički poskakuje. Napipao sam joj guzicu koju mi je uperila u lice. Jezikom sam navlažio kažiprst i piknuo je u prvu rupu.

– Aghgggg, ahghhh, ahhhh! – stenjala je kao Jesenjinova kučka za svojom štenadi.

– Dobro? A?

– Aghhhh!

Mijenjao sam položaj prsta, čas sam ga upirao gore, čas dolje, čas je bio vani, čas skroz unutra, pa brže, pa sporije, nježnije, pa grublje.

– Stavi ga sad malo u picu, molim te – rekla je.

– Ups, oprosti, kriva vrata.

– Nema veze, samo stavi – pomirljivo je dodala.

Potražio sam drugi otvor i pogodio iz prve. Iste sam radnje ponavljao kao i u guzici. Samo sad je bilo puno više mjesta. Pridodao sam i srednjak, na što je falilo da mi skoro nije odgrizla kurac.

– Lakše malo! – vrisnuo sam zabrinut za estetski izgled svoje kobasice.

– Oprosti, zanijelo me.

– Nema veze, samo ti daj – pomirljivo sam dodao.

Usisala ga je zajedno s jajima. Ne znam gdje joj je sve to stalo, ali morao sam priznati da je majstorski odrađivala posao. Poput Davida Copperfielda učinila je da Kineski zid, između nje i mene, nestane. Copperfield je to uspio iluzionističkim trikovima, a ona ustima. Da je nagradim, kažiprstu i srednjaku sam dodao i prstenjak. Sad je rukovanje s pičkom već bilo teže izvedivo. Gibao sam prste po unutrašnjosti kao da lovim pauke u mreži.

– Ahhhhhh! – samo je rekla.

Jebi se, pomislio sam, kud svi tu i mali prst ide. Dodao sam ga unutra. Palac je ostao usamljen, ovlaš dodirujući šupak koji sam maločas hodočastio. Nije imalo smisla i njega pridodavati razigranoj družini, pa sam s njim kucao po drugim vratima. To ju je još više narajcalo. Kurac se topio kao maslac na tavi.

 27.

– Mogu upaliti svjetlo? – rekla je, ispljunivši ga van.

– Zašto?

– Volim gledati dok se seksam.

– Ajd dobro.

Prebacila je koljeno preko moje glave i nagnula se negdje u stranu. Bila je raskrečena po cijelom krevetu, dupetom blago nakrivljenim nad moje lice.

Brrrrppp! – prdnula je iz sve snage.

– Joooj, kako mi je neugodno – rekla je.

Upalilo se svjetlo na stolnoj lampi. I bi dan. A onda, kao da se ništa nije desilo, kao da nije ispustila ekološku bombu, kao da me sirotog gotovo nije ubila, sjurila se ponovo na kurac. Oblizala ga je još nekoliko puta, ovaj put rutinski, bez imalo stila, i zajahala ga gledajući me direktno u krmelje. Pocupkivala je u ritmu zagorskih svatovskih poskočica. Trap – tramp – trap! Bacio sam pogled u koljena koja su me čvrsto pričepila u postelji. Bila su išarana debelim, kvrgavim venama i nije im bilo kraja; nastavljale su se dalje po bedrima, preko trbuha sve do rastočenih sisa. Jebote, razmišljao sam depresivno, je l ja to jebem balzamirano žensko tijelo – bez povoja? Mumiju bez kondoma?

– Lakše malo! – rekao sam, trudeći se ne gledati je u kvrge.

– Ahhh, blop, ahhh, blop, ahhh, blop! – bio je jedini odgovor koji sam dobio.

Blop je ispuštala njezina pička koju sam, rastegnuvši sa svoja četiri prsta, pretvorio u ogroman zrakoprazni prostor. Blop i svjetlo koje je upalila zajebali su čitavu stvar; bijednu jebačinu koja je na koncu mogla imati kakav-takav karakter ozbiljnog seksa. Iako se svojski trudila, kurac je polagano, ali sigurno, gubio životnu energiju. Da spasim stvar, zažmirio sam i zamislio da je, umjesto nje, na kurcu Megi.

– Ahhh, blop, ahhh, blop, ahhh, blop! – i dalje su dopirali snažni zvukovi do mene.

Nije pomoglo ni što sam zamišljao kako Megi jagodicama prstiju trlja bradavice, niti kako oponaša Severinu, ni kako mi puši sa jointom u ustima, ni kako ima jahače čizme i nabija si bič u prekrasnu guzu. Jednostavno nije bilo pomoći. Moj kurac se, u Anitinoj pički, jednostavno nije snalazio. Bilo je previše komotno, previše praznog prostora, kao da sam se jedrilicom spustio na frankfurtski aerodrom. Zadebljane vene i iscijeđene, mlohave sise, koje su mlatarale zrakom više nego svi dijelovi naših tijela, samo su pojačavali dojam jalovog posla.

Iznova sam pokušao spasiti stvar zamislivši, ovaj put, Ines kako se gola prči ispred mene i mazno govori: – Stavi ga unutra i ne vadi narednih pet minuta, tvoj kurac je nešto najveće što su ženske oči vidjele, stavi mi ga, stavi, nafiluj me ko papriku, želim da mi sprema procuri na nos i uši, hoću ga!

– Što je? – rekla je Anita i pogledom me ošamarila po jajima.  

– Što, što je? – rekao sam i otvorio oči.

– Previše cugaš, stari moj. Kurac ti je u stalnom opadanju.

Sjašila je i nastavila ga ustima obrađivati. Zažmirio sam i prepustio se mašti. Ines i Megi skupa; jedna druga jezikom zadovoljavaju; ja – kao John Holmes – ulazim u kadar, mašim se kurca i imam šest rupa za gađanje. Malo gurnem jednoj u jednu, pa malo drugoj…

– Dobro je, opet stoji – rekla je Anita.

Pogledao sam dolje; stvarno se gad ponovo isprsio!

– Daj mi ga stavi otpozadi! – rekla je i odmah zauzela pseći stav.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije PričaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.