Banner
MORH: Upis u vojnu evidenciju nema obavezu služenja vojnog roka
Influenceri sve traženiji, postaju atraktivno zanimanje
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Virovitica

Zbor građana Podgorje: Uskoro javna rasvjeta, nogostup i biciklistička staza prema gradu

  vn           27.03.2017.         1509 pogleda
Zbor građana Podgorje: Uskoro javna rasvjeta, nogostup i biciklistička staza prema gradu

Postavljanje javne rasvjete na cesti prema gradu kako bi se povećala sigurnost i kasnija izgradnja nogostupa i biciklističke staze, asfaltiranje II i V odvojka Ulice Sv. Nikole Tavelića kroz koje je prošla kanalizacija glavni su komunalni pothvati koje mogu očekivati stanovnici Podgorja – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin na sastanku s mještanima. Dodao je kako će nakon toga biti asfaltirani i svi ostali odvojci i postavljena rasvjetna tijela na mjestima gdje nedostaju.

Osim toga u planu je prijava projekta uređenja nogometnog igrališta fondovima EU koji predviđa rasvjetu, tribine, navodnjavanje, dječje igralište, prostor za društvene i parkiralište.

Govoreći o aktivnostima u prethodnom razdoblju, predsjednik vijeća Mjesnog odbora Podgorje Milan Krmpotić naglasio je asfaltiranje Bilogorske ulice i Ulice Svetog Petra i Pavla. Postavljena je kanalizacija u odvojcima te nasipan kamen na poljske putove kao i uređene zelene površine. Istakao je kupnju kosilice za nogometni klub kao i druge rekviziti za potrebe nogometnog kluba. Osnovana je mjesna zajednica Crvenog križa te je u planu skora sanacija spomenika poginulim hrvatskim braniteljima.

Gradonačelnik Kirin se zahvalio Udruzi umirovljenika na brizi oko mjesnog doma i okoliša u mjestu i Nogometnom klubu Podgorje i Društvu za sportsku rekreaciju Podgorje za sve što čine da bi život u ovom naselju bio što sadržajniji.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica