Banner
U Slavonskom Brodu prva hrvatska samoposlužna punionica prirodnog plina
Petrov: Od ulaska u EU više iseljenih nego za 45 godina komunizma
Plenković: Idućeg tjedna u četvrtak i petak nastava online
Mrak Taritaš poručila premijeru: Dajte konačno nešto odradite kako spada
U akciji Nubes prijavljeno 46 internetskih pedofila
Glavaš na suđenju za ratni zločin iz 1991: Ne razumijem konstruiranu optužnicu
Premijer u srijedu podnosi Godišnje izvješće o radu Vlade

  Promet

Zbog sudara teretnih vlakova prekid prometa između kolodvora Križevci i Lepavina

  vn           11.08.2021.         415 pogleda
Zbog sudara teretnih vlakova prekid prometa između kolodvora Križevci i Lepavina

Zbog naleta teretnog vlaka na drugi teretni vlak, jutros u 4,40 sati između kolodvora Križevci i Lepavina očekuje se prekid željezničkog prometa na toj relaciji u trajanju od 48 sati, priopćeno je u srijedu iz Hrvatskih željeznica. Policijski očevid je u tijeku, a prijevoz putnika osiguran je zamjenskim autobusima.

Putnici brzih vlakova prevoze se zamjenskim autobusima između kolodovora Koprivnica i Križevci i obrnuto, a putnici putničkih vlakova prevoze se zamjenskim autobusima između kolodvora Lepavina i Križevci i obrnuto.

Zbog prijevoza zamjenskim autobusima očekuju se kašnjenja zbog čega se ispričavamo putnicima i molimo ih za razumijevanje", priopćili su.

 Kod naselja Majurca, blizu Križevaca, od 6,38 sati zatvorena je i županijska cesta ŽC Trema Grubiševo-Lemeš Križevački.  Promet se preusmjerava preko Sv. Ivana Žabno-Križevci i obratno.

Na terenu su osim policije bili i hitna služba te vatrogasci, a vagoni su smrskani i razbacani po polju, javlja portal Prigorski.hr.

Dojavu o sudaru dva teretna vlaka policija je zaprimila u 4,54 sati od Centra 112. Za sada je utvrđeno da su se oba vlaka kretala iz pravca Križevaca prema Koprivnici. Obojica strojovođa su lakše ozlijeđeni, trenutno se nalazi u bonici u Križevcima i dobro su. Prema navodima mještana, jedan je vlak ostao u kvaru na pruzi, a drugi se zabio u njega. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Promet