Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Gospodarstvo

Zbog otvaranja novih prodavaonica, Studenac je u potrazi za zakupom poslovnih prostora

  vn           15.03.2023.         5209 pogleda
Zbog otvaranja novih prodavaonica, Studenac je u potrazi za zakupom poslovnih prostora

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj i lanac s najvećim brojem prodavaonica, njih skoro 1100, nastavlja širenje svoje prodajne mreže. Do kraja 2023. godine, u planu je otvorenje oko 130 dodatnih prodavaonica diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove, ali i manja mjesta. Svoje suvremene prodavaonice Studenac asortimanom prilagođava potrebama i željama lokalne sredine, a svojim proximity formatom prodavaonica nadohvat ruke omogućuje građanima da svoju kupnju obave u susjedu-trgovini u kojoj mogu pronaći i sitno i bitno.

Osim nove kvalitetne ponude za kupce, otvaranje novih Studenac prodavaonica, osobito u manjim mjestima, kreira i nova radna mjesta te i tako pridonosi lokalnom gospodarstvu.

Jedinstveni proximity format prodavaonica daje Studencu konkurentsku prednost i priliku da pronađe nove trgovačke kvadrate diljem zemlje. Cilj je organski dosegnuti najmanje 2500 prodavaonica u srednjoročnom razdoblju.

Zbog širenja mreže, Studenac je u potrazi za zakupom poslovnih prostora veličine od 100 do 300 m². Stoga poziva sve građane koji su zainteresirani za ugovor poslovnog zakupa da se jave Studencu. Više informacija o poslovnom zakupu i kontakte možete pronaći na poveznici.

Od strateški važne 2018. godine Studenac snažno raste i razvija se te je danas jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj sa skoro od 1100 prodavaonica i 5500 zaposlenika.

Kompanija nastavlja s poslovnom strategijom rasta kako uvođenjem novih inovativnih projekata i aktivnosti tako i unaprjeđivanjem postojećih s ciljem da do 2025. godine uđe u top tri maloprodajna lanca. Osluškujući potrebe kupaca i zahtjeve dinamičnog i izazovnog tržišta, Studenac se pozicionirao kao najbolji izbor u svakom susjedstvu koji nudi i sitno i bitno što je kupcu potrebno uz ugodno iskustvo kupnje.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo