Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Izbori 2013.

Završni predizborni skup SDP-a u Slatini

  Dragutin Fišli/Domovina blog           31.05.2013.         4123 pogleda
Završni predizborni skup SDP-a u Slatini

Druženjem s građanima uz kavu i razgovor o konkretnim programima za razvitak Slatine, Gradska organizacija SDP-a  danas je na Trgu sv. Josipa održala završni predizbornim skup. Mnogi građani su iznijeli nezadovoljstvo trenutnim vođenjem grada i s onim  što gradonačelnik Ivan Roštaš nije učinio za  Slatinu. Kandidatu za gradonačelnika Slobodanu Periću  i zamjenicama Kseniji Plantak i Martini Grman podršku je dao Damir Barić iz virovitičke Gradske organizacije.

Cijeli članak na Domovina blog

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
2.6.2013. 19:49
Neznam koji su razlozi za nemogućnost objavljivanja komentara????

Prije 10 minuta Rokijev sin je već objavio tatinu pobjedu.

Iskrena sućut za ovu tragediju i katastrofu za Slatinu!
fitilj
2.6.2013. 19:46
Rokijev sin je prije 10 minuta već objavio tatinu pobjedu.

Iskrena sućut za ovu ragediju i katastrofu za Slatinu!
fitilj
31.5.2013. 23:56
@siniša mislim da nama ne trebaju linkovi na pjesme i igare, već motivacije za što masovniji izlazak onih birača koji su prije 14 dana ostali kod kuće!
siniša prpić
31.5.2013. 23:11
Samo za Slatinu i Zdence ( i Matu Barukčića ) !!!!!!

youtube.com/watch?v=M1haujRsqeI
fitilj
31.5.2013. 23:06
@bać joza ja se nadam da će moji sugrađani u nedjelju zaneti prepoznati žito o d kukolja i masovno izići na izbore i ispraviti grešku koju su napravili virovitički birači kada su dali glas za moralne rugobe i grobare Virovitice i Virovitičko-Podravske županije.

Iskreno se nadam da će građanke i građani Slatine biti svjesni odgovornosti koja je na njima da glasujući za smjenu Rokija i lupeža koji su naučili da izbore dobivaju u Repićevoj klijeti, glasuju za demokraciju i vlast koja se je istini za volju u metropoli pokazala kao nesposobna, ali joj u Slatini treba dati šansu da pokaže da je sposobna promijeniti kurs koji nas vosi u propast.

Siniša je u pravu s tvrdnjom da neki nisu držali lojtru najvećem lopovu u povijesti Hrvata, danas bi mirno spavali, ali treba ići i korak dalje i bez dlake na jeziku ustvrditi da smrad koji nas guši i balast koji nas pritišće treba odbaciti u vlastitom dvorištu, ovdje u Slatini i glasovati za novog gradonačelnika Slobodana Perića, jer bi glas za Ivana roštaša bio glas za put u Javoricu!
bać joza
31.5.2013. 22:59
Tvoj se promisao, Gospodine, u odlukama ne vara: ukloni što nam je štetno, udijeli što pomaže za vremeniti i vječni život.
Ovim riječima započinje liturgija IX. Nedjelje kroz godinu koju slavimo ove nedjelje. Zanimljivo je kako liturgijski tekstovi znaju pogoditi srž svega onoga što nas kao ljude muči i progoni: kako izabrati pravi put i po tom putu sebi osigurati bolju i kvalitetniju budućnost. Naravno, u ovom trenutku razmišljamo o vječnosti i duhovnoj budućnosti svakoga od nas.
Naravno, kao pripadnici ovoga naroda i ovoga vremena nalazimo se u situaciju birati i svoj zemaljski put i njegove odrednice. U demokratskom svijetu to se prepoznaje kroz izbore. Pozvani smo ove nedjelje u drugom krugu birati i izabrati one koji će nas predstavljati pred ovim svijetom i koji će u naše ime donositi sve najvažnije odluke za zemaljski život. Naravno, uvijek je pitanje jesmo li dobro birali. Na nama je da dobro razmislimo, procijenimo i u konačnici izaberemo one za koje mislimo da će nas kvalitetnije i bolje predstavljati.

Čovjek ne može vjerovati koliko vremena potrošimo u biranju smjernica ovoga zemaljskoga, prolaznog života, a da zapravo puno puta zaboravimo za vječnost, koja nam je daleko važnija i spasonosnija. Birajmo ove nedjelje zemaljske predstavnike, a da dođemo u raj ćemo se morati sami izboriti. Učinimo i jedno i drugo.

Pozdrav svima!
siniša prpić
31.5.2013. 22:53
@bać joza, pitanje izbora je vječno pitanje.
Puleni koje vi podržavate, izabrali su Sanadera.
I eto, cijela stranka sjedi na optuženičkoj klupi.
Da neki nisu držali lojtru največem lopovu u povijesti Hrvata, danas bi mirno spavali. Aleluja !
bać joza
31.5.2013. 21:30
I ja sam građanin, zar ne! Svi smo mi građani! Stvarno je pitanej zašto ga nisu došli podržati iz drugih gradova ili općina gdje su pobijedili? Naravno, morali bi doći iz drugih županija. Ili su osjetili da je to uzaludan posao pa su ostali kod kuće!

I to je izbor!
građanin
31.5.2013. 21:21
E moj svečeniće nikako da prestaneš s plitkim komentarima. Stvarno više se ostavite komentara i bavite svojim poslom.
mikeš07
31.5.2013. 21:20
Možda su ga mogli podržati koalicijski partneri iz drugih gradova i opčina,ili im se nije dalo dangubiti?
bać joza
31.5.2013. 21:14
Želimo uspjeh svima u drugom krugu. Samo me zanima zašto nitko nije došao podržati SDP-ovog kandidata od pobjednika iz SDP na lokalnim izborima u virovitičko podravskoj županiji? Ups! Nisu zapravo nigdje pobijedili! Ispričavam se!


Još iz kategorije Izbori 2013.