Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Gospodarstvo

Završen EU projekt “e-inkubator sa i bez zidova

  VPŽ           11.11.2013.         2158 pogleda
Završen EU projekt “e-inkubator sa i bez zidova

U sklopu „Dana otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije" u ponedjeljak 11. studenog,  održana je završna konferencija projekta „e-inkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji". Konferencija je održana u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije, koji je izgrađen u sklopu EU projekta vrijednog 7.201.619,00 kuna.

Izgradnja novog Poduzetničkog inkubatora započela je u listopadu prošle godine, a nositelj projekta „e-inkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji" je Virovitičko-podravska županija. Partner na projektu je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a pridruženi partner je BIOS - poduzetnički inkubator Osijek. Radi se o jednom od najvrjednijih EU projekata koji se provode na području naše županije. Vrijednost projekta je 7.201.619,00 kuna, od toga bespovratna sredstva Europske unije predstavljaju 719.777,83 eura, dok će Virovitičko-podravska županija izdvojiti 221.137,22 eura, a VIDRA 19.300,34 eura.

Prema riječima voditelja projekta Igora Androvića, završen je još jedan uspješan projekt Virovitičko-podravske županije i Agencije za regionalni razvoj VIDRA-e, a zahtjevi za ulaz mladih poduzetnika u Poduzetnički inkubator i dalje pristižu. Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije danas ima osam stanara odnosno mladih poduzetnika.

Završnoj konferenciji nazočili su zamjenica župana Sanja Bošnjak, predstavnici gradova i općina s područja Virovitičko-podravske županije, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA Natalija Havidić, predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, predstavnici županijske gospodarske i obrtničke komore, pročelnici upravnih odjela Virovitičko-podravske županije, poduzetnici s područja županije...

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo