Predrag Štromar novi predsjednik HNS-a
Nino Raspudić: Bit ću kandidat Mosta
Bernardić: Plenković štiti Sanaderova štićenika
Plenković: Škoro nije čovjek koji je spreman vući Hrvatsku naprijed
DZS: Pad broja zaposlenih u obrtu i djelatnostima slobodnih profesija
U prvom tromjesečju hrvatski BDP možda porastao, no slijedi duboka recesija
Crna Gora prva "korona free" država u Europi

  Lokalni izbori 2009.

Žarković Etičkom izbornom povjerenstvu prijavio Brijačka i Blažinčića

        06.05.2009.         3680 pogleda
Žarković Etičkom izbornom povjerenstvu prijavio Brijačka i Blažinčića

Zbog povrede Izbornog etičnog kodeksa, predsjednik Izbornog stožera Demokratske partije Srba i predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine, Staniša Žarković, prijavio je Državnom izbornom povjerenstvu  nezavisnog kandidata za načelnika Općine Voćin, dr Rudolfa Brijačka i kandidata za župana koalicije stranaka SDP/HNS/HDSSB/HSU/SDSS Ivana Blažinčića. Žarković navodi da je Brijačak na predizbornom skupu izrekao neprihvatljive  izjave kojim se vrijeđaju  i omalovažavaju  pripadnici nacionalnih manjina. «Prema izjavama nazočnih gospodin Brijačak je u svom govoru rekao da za načelnika Općine Voćin ne može biti izabran Srbin te da to treba biti svima jasno. Duboko začuđuje činjenica što se nitko od gostiju nije ogradio od ovih izgovorenih riječi, a na skupu su, među ostalima, bili prisutni kandidat za župana Ivan Blažinčić i kandidati za njegove zamjenike», objašnjava Žarković naglašavajući da je Blažinčića prijavio jer je «odgovornost podijeljena i na gospodu koji se to sve odslušali a nisu imali za potrebu ograditi se od ovakvih nacionalističkih izjava».

Predizborni skup prijavili su i organizirali HDSSB Virovitičko-podravske županije i nezavisni kandidat Rudolf Brijačak. Ta stranka  ne izlazi na izbore za Općinsko vijeće niti ima kandidata za načelnika ali podržava Nezavisnu listu Rudolfa Brijačka.

«Rekao sam da nebi bilo u redu da na izborima pobijedi Nezavisna lista koju predvodi kandidat za načelnika Srbin, Savo Radojević jer je njegov zamjenik, Igor Pavković, također Srbin, kao i svi članovi liste pa prostoji teoretska mogućnost da u općini u kojoj je većinsko stanovništvo hrvatsko, apsolutnu vlast imaju Srbi. Da je Radojeviću zamjenik Hrvat ne bih reagiraju i ne bih imao ništa protiv načelnika Srbina jer on isto tako može biti dobar i sposoban», pojasnio nam je izjavu Brijačak.

Kandidat za župana Ivan Blažinčić (SDP) na skupu bio kao gost HDSSB-a budući da koaliraju na županijskoj razini.  «Nisam reagirao jer riječi nisam shvatio kao nacionalističku izjavu i govor mržnje nego kao metaforu. Gospodin Brijačak je rekao kako neki misle da zbog specifičnih odnosa u Voćinu načelnik nebi mogao biti Srbin», izjavio nam je Blažinčić.

Prema biračkom spisku 36 posto birača u Općini Voćin su Srbi. Sukladno Zakonu o pravima nacionalnih manjina Srbi imaju pravo na 36 posto vijećnika u Općinskom vijeću i zamjenika načelnika. Osim Nezavisne liste Save Radojevića i Rudolfa Brijačka na izborima sudjeluju HDZ te koalicije stranaka SDP/HSU i HSP/HNS. Kako njihovi kandidati za zamjenike načelnika nisu Srbi, u slučaju pobjede, morali bi se raspisati dopunski izbori. «Htio sam upozoriti na zakonsku nelogičnost jer u slučaju pobjede liste na kojoj su svi kandidati Srbi u većinskoj hrvatskoj općini Hrvati nemaju pravo na zamjenika», kaže dr Brijačak.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zagi
10.5.2009. 16:05
Glavaš večeras dolazi u Belišće?

BRANIMIR GLAVAŠ, trenutno najtraženiji čovjek u Hrvatskoj, trebao bi se večeras pojaviti na skupu HDSSB-a u Belišću, saznaje Index.

Iz izvora bliskih vrhu stranke doznajemo kako bi Glavaš večeras u Belišću trebao osobno govoriti na skupu HDSSB-a. HDSSB-ov predizborni skup u Belišću počinje u 20 sati.

Ukoliko se Glavaš zaista pojavi, hrvatska policija neće imati nikakve osnove da ga zadrži, pa bi Glavaš brzo mogao krenuti nazad u BiH, gdje ga je policija smjestila.

Imunitet ga štiti od pritvaranja

Glavaš je u petak osuđen na 10-godišnju zatvorsku kaznu u procesu za ratne zločine u Osijeku, ali mu nije skinut zastupnički imunitet.

Imunitet se odnosio samo na suđenje, ne i na pritvaranje, i stoga je potrebna još jedna sjednica mandatno-imunitetnog povjerenstva da bi ga se moglo privesti.

Mandatno-imunitetno povjerenstvo može se sastati tek u ponedjeljak, tako da je Glavaš još uvijek slobodan čovjek, unatoč kazni koju mu je dosudio sud.
Eventualno pojavljivanje u Belišću i pljuvanje u lice hrvatskoj javnosti te žrtvama mučenja i likvidacija na Dravi i u garaži Sekretarijata obrane Osijeka 1991. godine mu stoga omogućava Sabor, prvenstveno Damir Sesvečan, predsjednik MIP-a, koji je od petka nedostupan medijima ispunjavajući tako naloge stranačkih kolega Vladimira Šeksa i predsjednika Vlade Ive Sanadera.

Tomislavgrad, Ljubuški, Grabovica

Hrvatska policija potvrdila je da se Glavaš nalazi u BiH, a po neslužbenim informacijama nalazi se u Tomislavgradu, gdje je u petak viđen kako ispija kavu.

Mještani sela Grabovica, koje se nalazi nedaleko od Tomislavgrada, također kažu kako su vidjeli Glavaša. Iz tog sela, naime, vuče korijene Glavašev čovjek od povjerenja Ivan Drmić, koji je osuđenog saborskog zastupnika navodno prebacio u BiH.

Objavljeno je i kako Glavaš ima državljanstvo BiH, koje mu je odobreno krajem prošle godine, a u petak je u Ljubuškom, gdje ima prebivalište, predao zahtjev za osobnom iskaznicom. Glavaš je prebivalište navodno prijavio u kući kojoj je vlasnik bivši general Hrvatske vojske Željko Šiljeg.
IZGLEDA DA ĆE BITI HDZ-U VRUĆE U SLAVONIJI BARANJI????????
zagi
10.5.2009. 11:44
bILO BI ZANIMLJIVO ČUTI ŠTO MISLI ŽARKOVIĆ O PRESUDI GLAVAŠA????
-NAIME, GLAVAŠ JE DOBIO 10 GODINA ZATVORA ZA SLUČAJ SELOTEJP
- ALI SRPSKI GENERAL ZA MRKŠIĆ ZA VUKOVAR 5 GODINA
AKO JE U OSIJEKU BIO SLUČAJ ZLOČIN ZVAN SELOTEP
ONDA SLUČAJ SUĐENJE MRKŠIĆU BI SE TREBAO NAZVATI CUNAMI

GLAVAŠ = 10 GDINA ZA SELOTEP
MRKŠIĆ = 5 GODINA ZA VUKOVAR

HDZ ZNA = IDEMO DALJE, GOTOVINA....
xxll
8.5.2009. 8:08
ZANIMLJIVO, KADA SE POČNE PRIČATI O HDZ-U ODMAH SE POJEDINCI BUNE, A NIKAKO DA SHVATE DA BI HDZ- NAPAMETNIJE BILA DA PREDIZBORNU KAMPANJU PROVEDU U ŠUTNJI!!!!!
ZAŠTO?????
ZATO, AKO OTVORE BILO KOJE PITANJE NE VALJA, JER SVI TAJKUNI SU HDZ-OVCI, PRIVATIZACIJA - SUDJELOVALI HDZ-OVCI, KRIMINAL, KORUPCIJA, NEPOTIZAM, SUKOB INTERESA, PORIJEKLO IMOVINE, NABAVA....
I ŠTO ONDA OSTAJE HDZ-U??????
BUNIKA??????
`HDZ bi legalizirao buniku?`

U govoru na predizbornom skupu u Bedekovčini Milanović je ustvrdio da HDZ uporno pokušava nametnuti diskusiju o legalizaciji lakih droga, pa se upitao misle li oni na buniku.
janez
7.5.2009. 22:42
Šta se bre peniš ?
zagi
7.5.2009. 21:56
Sanader odgovorio na vječno pitanje "ko nas bre zavadi": Komunisti!

"UVIJEK u svakoj situaciji, treba razgovarati. Imali smo tešku prošlost, ali želimo graditi drugačiju budućnost i to je ono što karakterizira ovu generaciju političara", rekao je premijer Ivo Sanader u razgovoru za srpsku izvještajnu agenciju Tanjug.

Sanader u Beogradu: Hrvatska ne bježi od prošlosti, ali želimo razmišljati o budućnosti

"U RAZGOVORU smo spomenuli pitanja koja su teška i u kojima se ne slažemo i ona koja su također teška, ali se u njima slažemo", kazao je premijer Ivo Sanader na konferenciji za novinare u Beogradu nakon sastanka s predsjednikom Borisom Tadićem dodajući da se snažno zalaže za jačanje suradnje Hrvatske i Srbije jer se međusobni problemi dvije države mogu rješavati na relaciji Zagreb - Beograd.

> Ništa od "Dobro nam došel prijatel!": Sanadera u Beogradu dočekali prosvjednici

No, nakon sastanka postalo je i više nego jasno kada je Sanader govorio o "teškim pitanjima za koje se ne slažu" da je riječ o tužbi Međunarodnom sudu u Haagu za genocid, koje je srpska strana postavila kao uvjet dobre suradnje Beograda i Zagreba.

ETO VIDIŠ ARKO KAKO SE SANADER HOČE POD SVAKU CIJENU POMIRITI SE SA SRBIMA, AKO TREBA I NA KOLJENA KLEKNUTI, UZ TO JE POZVAO BRAĆU SRBE DA POSJETE NAŠE MORA I SPASE TURISTČKU SEZONU.
IMAŠ JOŠ PITANJA?????
zagi
7.5.2009. 21:52
marko

Gradom kruži druga priča . Od Vukušića koji nije htjeo Srbe pa do Nade koja nije nikog ni pitala. Ali to je sada lanjski snijeg.

NIJE TOČNO MARKO DA NADA NIJE NIKOGA PITALA, PITALA JE PREMIJERA SANADERA????
I ZNAŠ ŠTO JOJ JE IZJAVIO????

Hrvatski političari obožavaju srpske
Poboljšani odnosi između Hrvatske i Srbije nakon posjeta Ive Sanadera Beogradu ubrzali su osnivanje klubova prijateljstva u sklopu parlamenata Hrvatske i Srbije.
I ŠTO BI ONA SLUŠALA VUKUŠIĆA???? PA VALJDA JE VAŽNIJI SANADER?????
zagi
7.5.2009. 21:27
Hrvatski političari obožavaju srpske

Poboljšani odnosi između Hrvatske i Srbije nakon posjeta Ive Sanadera Beogradu ubrzali su osnivanje klubova prijateljstva u sklopu parlamenata Hrvatske i Srbije.

OTKUD SADA LJUBAV IZMEĐU SRBA I HDZ-A
zagi
7.5.2009. 21:24
Đakić: presude za Ovčaru su premale za zlodjela koje su počinili
Predsjednik Hvidre RH Josip Đakić ocijenio je danas da su izrečene kazne na Vijeću za ratne zločine Specijalnog suda u Beogradu premale za sva zlodjela koja su na Ovčari počinjena prema više od 200 hrvatskih zarobljenika, ranjenika i vojnika. "Kazne su premale za zlodjela koja su počinili prema zarobljenicima, ranjenicima i vojnicima na Ovčari", kazao je Đakić.
Smatra de ne treba komentirati prvostupanjske presude, već bi trebalo čekati drugostupanjsku presudu. Vijeće za ratne zločine Specijalnog suda u Beogradu izreklo je danas, na ponovljenom suđenju za pokolj na Ovčari, 13-orici bivših pripadnika Teritorijalne obrane Vukovara i paravojnih postrojbi kazne zatvora od pet do 20 godina, a pet je oslobođeno optužbi....
marko
7.5.2009. 12:35
Gradom kruži druga priča . Od Vukušića koji nije htjeo Srbe pa do Nade koja nije nikog ni pitala. Ali to je sada lanjski snijeg.
xxll
7.5.2009. 12:08
"Nije mi jasno zašto Nada nije u svoj tim pozvala ovu ekipu sa Žarkovićem na čelu a Glavaševe odbila. Ili zašto u Gradu nije sa Prpićem koji nešto znači. Ogroman promašaj ali imati će četri godina da razmišlja. "

DA TI OBJASNIM, PA REKAO SAM TI DA JE ŽARKOVIĆ HDZ-OV ČOVJEK I NEJE ŽELIO IĆI U KOALICIJU S SDP-OM IAKO BI TO BILO NORMALNO JER U SDP IMA OKO 20% ČLANOVA SRBA.
ZAMISLI KOALICIUJU SDSS-A NA DRŽAVNPJ I LOKALNOJ RAZINI KADA NA KONCERT THOMPSONA DOĐU PREDSTVNICI ISTE STRANKE, KAKO GLEDAJU NA USTAŠKU IKONOGRAFIJU. ZAR JE TO NORMALNO I ŠTO IM JE ZAJEDNIČKO?????
SDP STVARA PROGARMSKU KOALICIJU A NE IDEOLOŠKU, ISTO ŠTO JE SDP I IDS U ISTRITO JE SDP I HDSSB U SLAVONIJI.
A ZA GLAVAŠA PITAJ KIRINA, ĐAKIĆA, ŠEKSA, SANADERA, BEBIĆA.. ŠTO JE RADI ZA VRIJEME RATA JER SE NITI JEDAN NIJE IZJASNIO.
PRPIĆ?
DA LI VIDITE PROGRAM PRPIĆA???? IMA LI NEGDJE TU SPOMENA O PREVARENIM ŠTEDIŠAMA???
NEMA, NORMALNO JER MU JE CILJ SE DOČEPATI FOTELJE..
ledeni
7.5.2009. 11:34
Nije mi jasno zašto Nada nije u svoj tim pozvala ovu ekipu sa Žarkovićem na čelu a Glavaševe odbila. Ili zašto u Gradu nije sa Prpićem koji nešto znači. Ogroman promašaj ali imati će četri godina da razmišlja.
ladno pivo
7.5.2009. 11:30
Svi smo mi Žarković.
tarik
7.5.2009. 11:29
I još nešto dok ste vi svi šutjeli samo je Žarković zastupao i povratnike koji su dobijali batine i osobe koje nisu dobijale posao i Srbe na koje su se svi istresali uključujući i Antunovićku. Gdje je onda bio Milivojević , Kulić ili- ne mogu se sjetiti više niti jednog Srbina u SDP-u a koji nešto kao znači. Svi ste šutjeli kao pice a sad su veliki....
tarik
7.5.2009. 11:23
Po vama bilo bi normalno da Srbi pa i oni koji se osjećaju "lijevo" orijentirani svoj glas daju glavaševoj stranci. Sami ste si "dali autogol". Pa koliko još hoćete Srbe vući za nos? Jeste li čuli za Jasenovac jeste li čuli za garaže u Osijeku , pa otkud vam onda hrabrost objašnjavati ovu sramotnu koaliciju??? Odkud vam moral govoriti i braniti nešto što se obraniti ne može ? Ako je Car gol ne možete reći da je obučen jer Srbi još vide i čuju šta im je tko radio i govorio. Žao mi je onih Srba i lijevih žele sprati nečije KRVAVE RUKE ali ne ide krv samo tako dole.
xxll
7.5.2009. 9:46
EVO PRIMJERA:
Županijski centar za otpad u jedinom srpskom selu?!
VIROVITICA - Nakon višemjesečnog otpora i `natezanja` s gradskom vlašću Mjesni odbor virovitičkog prigradskog naselja Jasenaš uputio je na adresu Vlade RH molbu za pomoć u utvrđivanju lokacije regionalnog odlagališta otpada koju grad želi urediti u iskopu virovitičke ciglane "Opeco" u neposrednoj blizini sela s četrdesetak stanovnika. - Jasenaš je jedino naselje na području Virovitičko-podravske županije u kojem je većinsko stanovništvo srpske nacionalnosti, pa je to vjerojatno razlog zašto nam žele "darovati" navedene "pogodnosti", jer da nije tako odlagalište bi se sagradilo u nenastanjenom dijelu županije.
ZAŠTO TADA ŽARKOVIĆ NIJE OSUDIO POLITKU HDZ-A PREMA SRBIMA ALI I PREMA STAVNOVICIMA VIROVITICE ZBOG GRADNJE DIVLJEG ODLAGALIŠTA OTPADA U JASENAŠU?????
xxll
7.5.2009. 9:04
"Žarkoviću, Kada netko mrzi kao što ti mrziš SDP-e..."
MIŠO 111
To nije točno, jer Žarković ne mrzi SDP već radi za HDZ. Radi na razbijanju glaskoč tijela srba, jer nije logično da srbi direktno glasuju za HDZ već HDZ to radi preko Žarkovića.
pOSLIJE SLUČAJA vUKOVARA, GDJE ZAJEDNO U KLUPAMA SJEDE USTAŠE I ČETNICI, HDZ JE SRAMOTA TO UČINITI I U DRUGIM KRAJEVIMA PA SADA RADE NA RAZBIJANJU DRUGIH KOALICIJA, JER IPAK NIJE ZANEMARIV BROJ SRBA U VPŽ.
Sjetimo se što je Kirin izjavio za stanovnike Jasenaša "koga briga za stanovnike Jasenaša jer su tamo svi vikendaši" i slobodno se tamo gradi odlagalište otpada.
ZAŠTO TADA NIJE ŽARKOVIĆ SKOČIO NA NOGE????
ZATO ŠTO NESMIJE PROTIV HDZ-A.
tomislav
7.5.2009. 5:40
A gdje je medena Zeljka Antunovic da malo popravi situaciju, ona vjerojatno radi u Parizu kao kreator mode. Znamenita Virovticanka!
Danica
7.5.2009. 4:59
Nema tu srećes lokalnim izborima! Samo se producuraju osobe, o nikakvim programima nema riječI!Direktna borba za fotelje! A kako misle izvući VPŽ iz jadova i siromaštva, ni riječi! Trebalo bi ih sve bojkotirati, dok se ne opamete i nauče kako se izlazi pred birače!Koje su to tvrde tikve!!!!
limun
6.5.2009. 18:09
Neće grom u koprive.
mišo111
6.5.2009. 15:57
I još nešto. Nije točno da je Staniša najuren iz SDP-a, a niti Marko već je sam otišao nakon što u njemu nije ostvario svoje ambicije. Ni oni koji su svoje mandate prodavali HDZ-u za određene sinekure koje i Staniša uživa nisu izjurivani nego su sami otišli nakon što ih je stranka ignorirala.
mišo111
6.5.2009. 15:54
Pa mnogi SDP-ovci su nakon tog govora napustili skup, to je bio najbolji odgovor organizatoru i govorniku.
Što se tiče govora i stavova Željke Antunović, ja znam mnoge njene govore koji su doveli do ovoga da recimo u SDP-u može jedna Milanka Opačić biti ravnopravna Željki Antunović u čemu su zasluge g-đe Antunović za takvo stanje nemjerljive. U kojoj to stranci sa Hrvatskim predznakom među 11 članova predsjedništva između 20-tak kandidata može biti izabrano 3 srba i to tajnim glasovanjem preko 1300 delegata. Ni ujednoj ja vam to tvrdim osim u SDP-u.
marko
6.5.2009. 15:28
Staniša i ja smo bili zajedno u SDP-u. On je bio aktivan u svemu ali su ga brzo izjurili vam pošto je reagirao na nekakve stavove Željke Antunović koji su bili protiv Srba. O tome su pisale i novine ali nije on jedini koji je mislio svojom glavom a koji je dobio nogu. Ima nas puno možemo osnovati i stranku.
janez
6.5.2009. 15:10
Ja nikad ne bi napadao osobu nego suštinu stvari. Ako je netko nacionalizirao neka bude prokazan jer ovo je 21 vijek i ovim nekim komentarima opravdavate što je tamo rečeno - ako je rečeno. Znam da su pojedinci subjektivni ali razmišljajte hladnom glavom , ja iza riječi doktora Brijačka nikad ne bi stajao. Sjetite se kad je na radio Daruvar objašnjavao "političku" situaciju. Mislim da takvima koji zalutaju u politiku treba korekcija a mi na to nismo naučili već se odmah svrstavamo na naše i njihove. Bilo bi još mnogo normalnije da je netko reagirao iz SDP-a ali ......
limun
6.5.2009. 15:00
Poslat ću ti još jedan grom.
mišo111
6.5.2009. 14:53
Kad čovjek malo bolje razmisli i vidi tko Žarkovića plaća (da se razumijemo plaćanje se ne radi samo novcem, već može i funkcijama naprimjer član poglavarstva uz honorar od nekoliko tisuća kuna mjesečno i ako nije bio na izborima, zapošljavanje, sitne privilegije itd) onda shvati da nije u pitanju samo mržnja već odrađivanje posla za nalogodavce kjima viri iz dupeta, a zar je slučajnost što u nekim ranijim istupima na čistinu izvlači Kirinog protu kandidata između najmanje 5 ljudi, a sada Tolušićevog opet između 20-tak gostiju na tom skupu. Napominjem Blažinčić je bio samo gost. Staniša ti si ipak u neku ruku korektan čovjek, ti vjerno služiš onima koji te plaćaju, a to je ipak korektnost.
POLONA
6.5.2009. 14:40
Pa dobro Žarkoviću, šta si ti radio na skupu u Voćinu, jel nemaš pametnijeg posla, mrdni stražnjicu i brini se za svoju DPS, vidiš da vas nitko ne voli!
ladno pivo
6.5.2009. 14:31
Blažinčić predstavlja tih pet , šest stranaka i normalno je da je on vođa cirkusa. Druga je stvar tko zabija autogol jer trener odgovara za ekipu. Ako u ekipi imaš nekog koga nisi trebao trebao si prije mislit. Šta će tek biti kad Kulić dobije svojih pet minuta.
Biti će -juriš bratija-.
limun
6.5.2009. 13:32
I ne samo to nego i napad američke vojske na Afganistan pa recimo teroristički napadi u Alžiru a mogao bi o granici sa janezima. Prvo neka to odradi a onda ostali. Ne sjećam se da je to ikad rekao a ako je onda isprika.
xlxs
6.5.2009. 13:06
Gospodine Žarkoviću, vi očigledno samo čekate i pazite tko će što reći, a ne vodite kampanju, što bi trebali u izborno vrijeme. Što je rečeno na skupu ne znam , nisam bila, ali osuđujem bilo kakav govor mržnje uperen protiv bilo koga, Imam pitanje za Vas, kada ste Vi osudili javno bilo kakav govor mržnje ili ispad uperen protiv Hrvata u Vukovaru, ne sjećam se da ste bilo što izjavili, ako jeste isprika.
Dajte pričajte o programu, o ljudma o budućnosti, anemojte samo čekati kada će netko nešto izjaviti. Ako ste principijelan čovjek onda osudite napade na Rome, na homoseksualce, ljude koji drugačije misle ili su drugačiji... Postajete dosadni.
tarik
6.5.2009. 12:49
Gebels bi se posramio o kakvoj je osobi riječ.
marko
6.5.2009. 12:47
A šta se od takve ekipe moglo i očekivati! SDP i vi sa svakim koalirate. Brijačka valjda znamo.
ladno pivo
6.5.2009. 12:43
Baš mi je to čudno. Sjetite se govora u Saboru , sjetite se govora na radio postajama pa na kraju pogledajte Gradinu.
crna ruka
6.5.2009. 12:41
Tko sa vragom kolo igra ....
mišo111
6.5.2009. 12:40
Žarkoviću, Kada netko mrzi kao što ti mrziš SDP-e i sve što se oko toga vrti onda mu i ovakove gluposti mogu promaći, zapravo tebi to ne promiče ti to radiš sustavno, pa je i ovo tvoje dvojbeno a to je što je za etičko povjerenstvo. Evo razloga:
1. Bio sam igrom slučaja na tom skupu i sve čuo.
2. Ono što je rekao dr Brijačak ne primjereno je civiliziranom društvu i ne samo što je rekao o gospodni Radojeviću već i o hrvatima koji su kandidati pojedinih političkih opcija. Tu mislim prvenstveno na osobne uvrede.
2. Organizator skupa je sam Brijačak i HDSSB, Blažinčić je tamo bio samo gost i u svom istupu bio jako odmjeren, nije spomenuo niti jednu stranku, a niti osobu, govorio je o svom programu.
3. Tko je odgovoran za skup i za ono što je na njemu rečeno, to zna svatko osim tebe moj Žarkoviću koji toliko mrziš, da od te mržnje ne vidiš ni najelementarnije stvari, pa zna se odgovoran je onaj tko uvrede iznese i organizator skupa i nitko treći, a pogotovu ne gosti na tom skupu. I ti umjesto da prijavljuješ organizatore ti prijavljuješ goste. Nečuveno!
ledeni
6.5.2009. 12:09
Zbog naivnosti SDP-a i lukavosti Žarkovića HDZ ni ne treba ići u kampanju.


Još iz kategorije Lokalni izbori 2009.Virovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.