Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Sport

Započele prijave za promidžbeni malonogometni turnir „Euro Fun 2012. Hrvatska“

  virovitica.hr           30.11.2011.         2674 pogleda
Započele prijave za promidžbeni malonogometni turnir „Euro Fun 2012. Hrvatska“

Arsenalova škola nogometa u Virovitici započela je  sa svojim prvim projektom - suorganizacijom promidžbenog malonogometnog turnira „Euro Fun 2012. Hrvatska" u suradnji s „World minifootball association" iz Švicarske samo za područje Virovitičko-podravske županije.

U razdoblju od 5. do 11. prosinca 2011. u Sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica na umjetnoj travi natjecanje će se održati u osam kategorija, U-8 (1. i 2. razredi OŠ), U-10 (3. i 4. razredi OŠ), U-12 (5. i 6. razredi OŠ) , U-14 (7. i 8. razredi SŠ),  U-18 u dvije skupine (1. i 2., te 3. i 4. razredi SŠ), seniori te veterani (+38). Pobjednici seniorske i veteranske  kategorije osvojit će put u Dubrovnik  na humanitarni turnir (prosinac 2011. - siječanj 2012.),  seniori put na završni turnir u Dubrovniku (svibanj 2012.) te komplet sportske opreme kojeg će osvojiti i drugoplasirane momčadi u tim kategorijama.

Budući da se radi o ograničenom broju momčadi koje mogu sudjelovati, svi zainteresirani mogu dodatne informacije zatražiti na mobitel 092 2892259 ili pročitati na www.icv.hr ili www.wmfootball.org . Kotizacija za sudjelovanje veterana i seniora iznosi 300 kuna i može se uz prijavljivanje platiti u Cafe baru Zanzibar u Virovitici zaključno s 2. prosincem 2011. do 19,00 sati. Kotizacija u iznosu od 200 kuna odnosi se na mlađe kategorije, ali za sve školske sportske klubove sudjelovanje je besplatno pa je potrebno što prije dostaviti obrazac prijave.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport