Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Slatina

Započela snježna bajka na Tomincu

  Radio Slatina           10.02.2012.         2155 pogleda
Započela snježna bajka na Tomincu

Da su velike količine snijega i  ekstremno niske temperature zadesile Hrvatsku kao i naš grad uzrokovavši nemale probleme normalnom funkcioniranju svih sektora društva  više i nije vijest. No na jednoj slatinskoj lokaciji ove prirodne pojave dočekane su s velikim oduševljenjem. Skijalište Tominac već koncem proteklog tjedna dočekalo je brojne skijaše, ''daskaše'', ozarene klince što se na saonicama uz budnu pratnju mama i tata neumorno penju na ovaj papučki obronak naslonjen uz sam rubni dio Slatine. Članovi Skijaškog kluba Slatina spremno su dočekali prve pahulje, skijaška staza brzo je uređena, električna vučnica pokrenuta i zimske radosti na jednom od rijetkih slavonskih skijališta mogle su da počnu. Kako su i za naredni vikend najavljene nove padaline tako se i u slatinskom Ski klubu nadaju dolasku još više skijaša iz svih krajeva Slavonije i uopće Hrvatske.

Iako uvjetovan vremenskim uvjetima, slatinski turistički proizvod broj jedan, novim će padalinama produžiti izvanrednu Ski sezonu. Jučer su na vučnici od strane članova kluba postavljene i nove lopatice, u podnožju staze sve skijaše očekuje okrjepa uz čaj, kuhano vino i rakiju, uglavnom sve je spremno za nove, ali i stare korisnike ove jedinstvene slatinske turističke atrakcije. Svako zadovoljstvo ima svoju cijenu, istini za volju ne toliko visoku kao u mondenim europskim skijalištima već domaću pravu recesijsku.

Tako da će te za korištenje vučnice ( koja radi od 10 sati ujutro do 16 i 30 )  morati platiti 20 kuna. Srednjoškolci moraju odvojiti 10 kuna, a oni koji se žele bezbrižno skijati tijekom cijele sezone to zadovoljstvo morat će ''kompenzirati'' sa 100 kuna. Za osnovnoškolce ulaznica je besplatna. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Slatina