Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Kultura

Zaplešite bachatu s Kristinom

  Marina Mađarević           26.09.2018.         2890 pogleda
Zaplešite bachatu  s Kristinom

Zateknete li se u Zagrebu, svakako posjetite novi plesni studio Sensual Art Studio. Vlasnica studija koji je svoja vrata otvorio početkom rujna je talentirana virovitička plesačica latinoameričkih plesova Kristina Mikolčić. Njezina ljubav prema plesu, kako je sama navela, počela je prije dvadesetak godina na jednom svadbenom plesnom podiju i traje sve do danas. Okušala se u različitim vrstama plesa, od narodnih plesova i mažoretkinja preko sportskih latino i standard plesova do salse, kizombe i bachate, plesova koji su zarobili njezino srce i kojima poučava i polaznike svojega plesnog studija čije je otvaranje najavila u travanjskom intervjuu za Info-centar za mlade Virovitica, riječima:

Plesna scena u Zagrebu je vrlo bogata, zaista možeš plesati svaki dan. To je bio jedan od mojih motiva za preseljenje u Zagreb. Oduvijek sam tu ljubav voljela dijeliti s drugima. Ples čovjeka čini sretnim, oslobađa ga granica koje si je sam nametnuo, nadilazi komplekse, spaja ljude. Željela sam to podijeliti s drugima, željela sam podučavati plesu. Ta želja pretvorila se u stvarnost. Podučavala sam u plesnoj školi Bachata Inspire, na različitim plesnim festivalima, održavam drop-in satove po različitim lokacijama u Zagrebu. Sve je to samo uvod u ono što slijedi. Najbolje tek dolazi. :)

Na Kristininim plesnim tečajevima možete plesati u paru (na satovima tečaja Bachata Sensual & Fusion) ili sami (na tečaju Sensual Art by Kristina s naglaskom na bachata lady styling), a Strong and Sensual Workout pomoći će vam prilikom plesnog oblikovanja tijela uz pomoć rekvizita.

U želji da vam pomogne da se zaljubite u bachatu, kreirate i započnete zdraviji način života te napravite veliki korak prema svojim životnim ciljevima, Kristina vas poziva da se pridružite njoj i njezinom rasplesanom timu.

Tečaj započinje 1. listopada, a prvi sat je besplatan.

Više o studiju i bachati doznajte ovdje: https://web.facebook.com/senzualartstudio/ .

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Kultura