Banner
HAK: Prometna nesreća na A7 kod čvora Rijeka Zapad
DHMZ: Promjenljivo oblačno ponegdje s kišom, temperature i do 17 celziejvaca
Svjetski dan borbe protiv AIDS-a: U Hrvatskoj niska učestalost infekcije
Počinju prijave za prvi rok državne mature
Počinju prijave za prvi rok državne mature
Oko 1.500 liječnika u opasnosti da ih bolnica ili dom zdravlja ovrše
HNB: Banke u Hrvatskoj u devet mjeseci s dobiti od 1,1 milijardu eura

  Lokalni izbori 2009.

Za predizbornu kampanju prodao dva svoja motocikla vrijedna 8 tisuća eura

  Dragutin Šantoši/Večernji list           25.04.2009.         1456 pogleda
Za predizbornu kampanju prodao dva svoja motocikla vrijedna 8 tisuća eura

VIROVITICA - Nakon što je prve dvije godine, u koaliciji s HDZ-om, u posljednjem mandatu obnašao funkciju župana Virovitičko-podravske županije, a potom funkciju dožupana, Zvonimir Šimić (HSP) je podnio ostavku da bi se sada na neposrednim lokalnim izborima kandidirao ponovo za funkciju župana.

Bez ikakve pratnje ili stranačke 'nadogradnje' Šimića smo u subotu zatekli kako vlastitim kombijem, obljepljenim svojim fotografijama, HSP-ovim grbom i predizbornom porukom, obilazi birače širom županije.

- Iako moju kampanju dijelom financira stranka prodao sam dva svoja motocikla i s 8000 eura kupio polovno kombi vozilo koji je moj putujući predizborni ured. Birače obilazim osobno jer smatram da u predstojećim izborima građani trebaju izabrati najboljeg pojedinca, a ne političku stranku. Želim postati župan 'najslađe hrvatske županije' jer sam započeo dobre projekte u školstvu i obrazovanju, te turizmu te sam uvjeren da pod mojim vodstvom Virovitičko-podravska županija vrlo brzo može otvoriti nova radna mjesta u turizmu i stvoriti uvjete za brži razvoj gospodarstva.

Županija smo u kojoj se proizvodi i izvozi najviše meda i šećera u Hrvatskoj, a kako smo poznati i po razvijenom stočarstvu i mljekarstvu, Virovitičko-podravska županija doista može postati lokalna zajednica u kojoj 'teku med i mlijeko', kaže Zvonimir Šimić u svojoj predizbornoj kampanju biračima namjerava dijeliti simbolična pakovanja meda.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zagi
26.4.2009. 13:45
A GDJE SU TU RADNA MJESTA ODNOSNO GOSPODARSTVO?


Još iz kategorije Lokalni izbori 2009.