Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Politika

Vukušić: Nedopustivo je, gospodine načelniče, da se u dvadeset prvom stoljeću politička razilaženja rješavaju fizičkim nasiljem

  vn           11.06.2017.         3572 pogleda
Vukušić: Nedopustivo je, gospodine načelniče, da se u dvadeset prvom stoljeću politička razilaženja rješavaju fizičkim nasiljem

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Mate Vukušić danas je odgovorio na prozivke načelnika Općine Voćin, Predraga Filića, koji je u reakciji na incident vezano uz incident o kojemu smo pisali Brat HDZ-ovog načelnika Općine Voćin pretukao predsjednika tamošnjeg SDP-a Marijana Đorđevića.

Reakciju premosimu u cijelisti:

Nedopustivo je, gospodine načelniče, da se u dvadeset prvom stoljeću politička razilaženja rješavaju fizičkim nasiljem u Vašoj općini a da Vi na isto ne reagirate. Radi se o Vašem mještaninu, u ovom slučaju predsjedniku SDP Voćin, što nije najbitnije. Nedopustivo je, gospodine načelniče, da etiketirate bilo koga balkanskim folklorom dok istovremeno vaša ekipa balkanskim manirama rješava zanemariv verbalni delikt.

Nedopustivo je, gospodine načelniče, da tražite od županijskog SDP-a da reagira na nepravomoćnu presudu, kome god ona bila izrečena, dok istovremeno niste reagirali niti na jedan slučaj pravomoćno osuđenih kolega iz Vaše stranke u našoj županiji. Nedopustivo je!

Dopušteno je, gospodine načelniče općine Voćin, da riješite problem ljekarne u Vašem mjestu. Dopušteno je, u 21. stoljeću, da riješite i problem pitke vode za mještane Voćina. Dopušteno je, i poželjno čak, ali to ne činite.

Na kraju, tko će biti predsjednik SDP Voćin nećete određivati Vi niti Vaša stranka. To je demokratski proces ( nije u svim strankama uobičajen ) u kojem sudjeluju članovi voćinskog SDP-a i oni će reći zadnju na tu temu, a to nije niti bitno za ovaj slučaj brutalnog premlaćivanja na području Vaše općine.

Ono što je bitno jest da se, mi u SDP-u, protivimo i najoštrije osuđujemo svaki, bilo kakav oblik nasilja, pogotovu fizičkog, prema kome god se on događao. I od koga god on bio učinjen. Uvjeren sam da ćete se i Vi osobno založiti da se ovakvi ispadi ne dešavaju, u interesu svih mještana općine Voćin.

Želim Vam svako dobro.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tipp
11.6.2017. 18:19
Gospodine Vukusicu, ugodno ste drustvo okupili. Vas predsjednik u Vocinu je krasan primjerak ugladjenog gospodina. Facebook profil odaje svu raskos njegove profinjenosti. Vas je predsjednik to isto vecer prijetio ljudima na terasi da ce ih pobiti. Djordjevic je 18.04. u 1:30 uznemiravao obitelj Filic. Jucer je usao na privatan posjed i prijetio nacelniku. Vjerujem da ce sud to utvrdit. Ocito da imate slab osjecaj za karakterne osobine ili nemate skrupula pa se nadate da ce Marjan ubiti nacelnika kako biste preuzeli opcinu. Nadam se da ste zadovoljni rezultatom u Vocinu te ostavite postojecu ekipu. Filice uce pristojnosti i postenju pileci gurmani. Neka Vam bude. Krasna ekipa


Još iz kategorije Politika