Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Politika

Vrdoljak u Orahovici: U proračunu ove vlade, Slavonija je zapostavljena!

  Tihana Papac           31.05.2016.         2075 pogleda
Vrdoljak u Orahovici: U proračunu ove vlade, Slavonija je zapostavljena!

Slavonsko-baranjski Regionalni savez Hrvatske narodne stranke liberalni demokrati održao je u Orahovici sjednicu na kojoj je tema bila Stanje u regiji i aktualna politička situacija.

„Nažalost, u proračunu ove Vlade Slavonija je zapostavljena“, ocijenio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak koji se kao poseban gost pridružio sastanku matičnog Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a.

„Ustrajat ćemo na pitanjima i odgovorima vezanim uz strateške investicije i nećemo odustati dokle god ih ne dobijemo i dokle god ova Vlada ne počne ozbiljno raditi“, ponovio je predsjednik HNS-a stavljajući naglasak na ključne projekte u Slavoniji zanemarene od strane vladajuće garniture koja se, evidentno je od početka, isključivo bavi sama sobom.

„Nastavak izgradnje brze ceste koja će povezati prometno najizoliraniju županiju sa Zagrebom i Osijekom su ključni za privlačenje investitora, a HNS Virovitičko-podravske županije aktivno radi i na pripremi edukacija i javnih tribina za poljoprivrednike kako bi bolje iskoristili naši proizvodne kapaciteti“, istaknuo je Vijećnik HNS-a podružnice Pitomača i Predsjednik Virovitičko-podravskog HNS-a Marijan Rengel.

S obzirom na ozbiljnost situacije, HNS ne isključuje mogućnost izvanrednih izbora pa se u skladu s tim paralelno priprema za predstojeće lokalne izbore i moguće parlamentarne izbore ove godine.

Oganizacijsko jačanje stranke kontinuirani proces u HNS-u čemu u prilog idu i rezultati preferencijalnog glasovanja za HNS-ove kandidate na proteklim parlamentarnim izborima.

Kako su sami građani jasno dali do znanja da žele birati političare imenom i prezimenom, HNS je, podsjećamo, u svim većim gradovima Slavonije i Baranje organizirao akciju prikupljanja potpisa za preferencijalno glasovanje i na lokalnim izborima. Akcije su naišle na izuzetnu potporu građana, ocjenjeno je te se nastavljaju i dalje, najavili su čelnici pet županijskih organizacija Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza.

U istom pravcu, na dnevnoj bazi, nastavlja se komunikacija s članstvom i simpatizerima te s novim vodstvom stranke koje je u tijeku redovitog obilaska županijskih organizacija, a posjet slavonskim županijama najavljen je za prvu polovicu lipnja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Politika