Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Kultura

Volonterski dani u Slatini

        22.11.2009.         1551 pogleda
Volonterski dani u Slatini

Povodom proslave Međunarodnog dana volontera, 05.12., Udruga mladih KRIK Slatina organizira manifestaciju pod nazivom Volonterski dani u Slatini (27.11. - 05.12.) s nizom događanja. Cilj Volonterskih dana je promocija volonterizma kao sredstva rješavanja problema u zajednici, koje povezuje udruge, institucije i ustanove u zajedničkom rješavanju problema, a na osobnoj razini omogućuje rast i ispunjenje. Svojim djelovanjem želimo potaknuti okolinu na aktivizam i svjesnost da mala skupina ljudi može poboljšati uvjete života u Slatini.

27.11. petak, Hrvatski dom, 12:00 Predstavljanje rada Volonterskog centra Slatina - Volonterski centar Slatina započeo je s radom u veljači 2009. godine i do sada je ostvareno niz zapaženih volonterskih akcija i suradnji. Ostvarenje ovog projekta financirala je Europska komisija kroz program Phare 2006 i  Ministarstvo branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

05.12. subota, 10:00 - 13:00, Trg Sv. Josipa: Slatinski buvljak

Buvljakom želimo skupiti sredstva za opremanje prostora Udruge mladih Krik, kupnju stolica i stolova, te financiranje proljetnog ekološkog projekta Volontiramo zeleno.

Pozivamo sve građane da se uključe u aktivnosti tijekom volonterskih dana, a posebno  na volontiranje na buvljaku ili donaciju predmeta za buvljak (OD IGLE DO LOKOMOTIVE J).

Stvari se mogu donijeti u prostorije Udruge mladih Krik (bivša Vojarna) svakim danom od 12:00 do15:00 sati, subotom od10:00 do12:00 sati.

 

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Marc
22.11.2009. 19:28
Moglo bi se reći da je Slatina najveći volonterski centar- jer većina zaposlenika u još preostalim poduzećima - v o l o n t i r a...
No, ipak-bravo mladi krikovci..


Još iz kategorije Kultura