Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

Visokoj školi Virovitica potpora od 96.500 kuna za projekt Studentskog doma


  Prosvjeta           ravidra.hr           05.12.2014.         663 pogleda
Visokoj školi Virovitica potpora od 96.500 kuna za projekt Studentskog doma

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici dobila 96.500,00 kn za pripremu projekta studentskog doma za financiranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta donio je 1. prosinca Odluku o dodjeli financijskih sredstava za pripremu projekata izgradnje ili rekonstrukcije objekata studentskog smještaja čija bi se provedba mogla financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) u programskom razdoblju 2014.-2020., za prijave pristigle na Javni poziv za prijavu projekata koji je zatvoren 21. studenoga 2014.

Na Javni poziv pristiglo je 10 prijedloga projekata. Povjerenstvo za provedbu Javnoga poziva provelo je administrativnu provjeru zaprimljenih prijedloga projekata i utvrdilo da tri prijedloga projekata nemaju urednu dokumentaciju te da se ne mogu ocijeniti u ovome Javnome pozivu. Ostalih sedam prijava ocijenjeno je sukladno Ocjenjivačkim kriterijima za odabir projektnih prijedloga i utvrđena je rang-lista na temelju koje su raspodijeljena sredstva u ukupnom iznosu od 3.000.000,00 kn.
Razvojna agencija VIDRA sudjelovala je u pripremi projektne prijave Studentski dom u Virovitici, čiji je prijavitelj Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici.

Studentski dom u Virovitici nalazi se na drugom mjestu rang liste sa 21 bodom. Odobrena sredstva za pripremu projekta za financiranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 96.500 kn. Tim novcem financirat će se izrada studije izvodljivosti i analize troškova i koristi (CBA).

Realizacijom ovog projekta Virovitica će dobiti studentski kompleks koji čine Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, studentski restoran i caffe “Škola” bar te studentski dom.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ProsvjetaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: