Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Sport

Virovitičko zdravstvo brončano

        24.05.2010.         3321 pogleda
Virovitičko zdravstvo brončano

Zdravstveni i nezdravstveni radnici Opće bolnice, Zavoda za javno zdravstvo «Sveti Rok» i Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, jučer su se vratili sa Sindikalno sportskih susreta radnika u zdravstvu i socijalne skrbi Hrvatske koje se održalo u turističkom naselju Katoro u Umagu od 19. do 23. svibnja 2010 god., sa osvojena dva brončana pehara. Pehare za Virovitičko zdravstvo osvojile su nogometašice i ekipa iz boćanja u paru Emilija Jančevski i  Katica Kovačević. Pod zajedničkim nazivom «Zdravstvo Virovitica»,  sudjeluju  već niz godina i natječu se  u gotovo svim disciplinama, te su kroz godine osvajali od zlata do bronce. Učesnike na sindikalnim igrama posjetili su ravnateljica Opće bolnice Virovitica dr  med. Ana Bajer Feketić i ravnateljica Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Grozda Jelovečki, te im čestitali na postignutim rezultatima.

Organizatori susreta bili su Sindikat zaposlenika u zdravstvu Hrvatske, Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara-tehničara, Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi i Samostalni sindikat zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske. U organizacijskom odboru sportskih susreta ispred zdravstva Virovitice bio je Željko Melinčević i Bela Felendeš.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

limun
25.5.2010. 14:22
Dame i gospodo virovitičkog zdravstva , mislim da ubuduće svoje izlete bi trebali sami plaćati a ne ucjenivati privatnike da "dobrovoljno" davaju donacije za vaša putovanja.


Još iz kategorije Sport