HAK: Zbog jakoga vjetra na Jadranskoj magistrali ograničenja u prometu
Povjesničarka Carla Konta kao nezavisna kandidatkinja na Škorinoj listi
Stranka s imenom i prezimenom: Hrvatska je šampion rastrošnosti
Škoro: HDZ gubi svaki dodir sa stvarnošću
Božinović: Rad nedjeljom zbog povoljne epidemiološke situacije
Sabor: Najaktivni zastupnici 9. saziva su Bulj, Maras i Pernar
Stranka Demokrati i Hrvatski laburisti građane pozvali na izbore

  Županija

Virovitičko-podravsku županiju posjetila delegacija Velike Gorice

        22.10.2014.         1070 pogleda
Virovitičko-podravsku županiju posjetila delegacija Velike Gorice

U srijedu, 22. listopada, Virovitičko-podravsku županiju posjetila je delegacijaVelike Gorice na čelu s gradonačelnikom Draženom Barišićem. Sastanak je održan u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, a glavne teme bile su predstavljanje međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo te predstavljanje rada VIDRA-e – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Viroexpo su predstavili župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić i direktor sajma Igor Andrović, nakon čega je uslijedio dogovor oko sudjelovanja Velike Gorice na sajmu.

Rad VIDRA-e – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije predstavila je ravnateljica Natalija Havidić, dok je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin gostima prenio iskustva s Lokalnim akcijskim grupama u upravljanju lokalnim razvojem.

Nakon sastanka na rasporedu je bio obilazak Poduzetničkog inkubatora i njegovih stanara, a s projektom „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ u sklopu kojeg je izgrađena zgrada Inkubatora, goste je upoznao direktor Igor Andrović. Osim Poduzetničkog inkubatora delegacija Velike Gorice obišla i novoobnovljenu kuriju (dvorac) Janković u selu Kapela Dvor, koja je obnovljena u sklopu projekta prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska Drava4Enjoy vrijednog 2.115.972,33 EUR, studentski restoran „Škola“ te Palaču Pejačević.

Gosti su izrazili oduševljenje viđenim te je dogovorena daljnja suradnja između Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije s Velikom Goricom kako bi se i u budućnosti mogli međusobno razmjenjivati podaci, iskustva te primjeri dobre prakse, osobito u povlačenju sredstava iz EU fondova.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.