Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Gospodarstvo

Virovitičko-podravsko gospodarstvo na sajmu Prehrambene industrije u Kapošvaru

        19.09.2011.         1561 pogleda
Virovitičko-podravsko gospodarstvo na sajmu Prehrambene industrije u Kapošvaru

Na Stručnom sajmu prehrambene industrije u okviru V. Kapošvarskih dana stočarstva od 16. do 18. rujna u Kapošvaru, Mađarska, u organizaciji HGK - Županijske komore Virovitica, svoje proizvode prezentiralo je 10 proizvođača prehrambene industrije s područja Virovitičko-podravske županije. Izlagali su: , „DAM" d.o.o. Lozan - ljekovito bilje, kamilica, „DIBA" d.o.o. Suhopolje - vina, „EUROVOĆE" Orahovica - konzervirano voće i povrće „Doora zimnica", „HERBARIUM" d.o.o. Pitomača - čajevi, PP „ORAHOVICA" d.d. Orahovica, „POISON CITY" d.o.o. Pitomača - čajevi, „SILOSI VTC" d.o.o. - ocat, „SLAVONKA" d.o.o. Čađavica - konzervirano povrće", „STARI PODRUM" d.o.o. Slatina - vina Frankovka i Graševina, i „VITAFLORA" d.o.o. Čačinci - tekuća gnojiva.

Na sajmu su promovirane poduzetničke zone grada Virovitice. Interes posjetitelja iskazan je za konzervirano voće i povrće s područja Virovitičko-podravske županije.

Nastup se temelji na bazi Sporazuma o suradnji i kontinuitetu suradnje od 1997. god. HGK - Županijske komore Virovitica i Trgovinsko-industrijske komore županije Somogy i Županijskog poduzetničkog centra, a hrvatske tvrtke na bazi reciprociteta, izlažu besplatno na sajmovima u Mađarskoj (Szentlorincu i Kaposvaru), a mađarske tvrtke na sajmovima „VIROEXPO" u Virovitici i „AGRO ARCA" u Slatini.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo