Radnička fronta: Nužna hitna i učinkovita implementacija Istanbulske konvencije
DHMZ: Sunčano vrijeme
HAK: Na granicama moguća čekanja
Jutarnji list: Prosječna plaća raste 270 kuna
Večernji list: Sigurno ostaje bar šest ministara
Požega: Jedan novooboljeli, četvero pušteno iz bolnice
Afera Fimi media: Uskok tehnički izmijenio optužnicu protiv Sanadera i HDZ-a

  Politika

Virovitički SDP za isključenje Slavka Linića

        07.06.2014.         2253 pogleda
Virovitički SDP za isključenje Slavka Linića

Članovi Gradskog odbora SDP-a Virovitice zgroženi su izjavama bivšeg ministra Linića, koji medije koristi u svom vlastitom obračunu s premijerom Milanovićem a da pri tome ne vodi računa o ugledu stranke, vlade i svih njezinih ministara zaključak je Gradske organizacije SDP Virovitica na redovnoj sjednici održanoj u petak 6.lipnja.

Zbog teške povrede ugleda SDP-a i svih njezinih članova, Gradski odbor SDP Virovitica donio je preporuku članu Glavnog odbora SDPH koji je izabran s područja Virovitice da podrži odluku o isključenju Slavka Linića iz SDP-a.   

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

francek
13.6.2014. 17:53
@jedna , hvala Vam na raspoznavanju problema....
jedna.
12.6.2014. 9:45
gosp. francek dobro ste uočili od kada je gazdek protjerao fitilja mirovnjak promijenio nick u mirovnjak1 i našao si drugu žrtvu.
francek
11.6.2014. 11:53
G. mirovnjak 1 !
Jasno mi je da vrlo teško podnosite izabrane HDZ-e na čelnim pozicijama, naravno, jer ste u partiji . Istina je da oni koji su rođeni samo par godina poslije velike "oktobarske revolucije" , to još teže podnose. Tada Vaši drugovi nisu učili tango, a i Vi ste na ovaj teren došli iz kraja gdje se pjevalo : "od Kozare do Drvara , nigdje fratra ni oltara" , pa me Vaše "naskakivanje" na gotovo svaki bać jozin upis još manje čudi . ( Oprostite , mi ako sam bio malo pregrub...)
bać joza
10.6.2014. 23:06
Učimo od našega UČITELJA!
mirovnjak1
10.6.2014. 22:47
Laku i mirnu noć Siniša, sve sam dobro pročitao i kod svega ostajem no i ovaj tvoj zadnji upis govori "Tko izgubi argumente vraća se u 80-te i kasnije"
Ja to ne radim nikada i ako se tih svojih 80-tih doista ne stidim, naprotiv ponosan sam na njih.
I od Bać Joze očito se može učiti.
siniša prpić
10.6.2014. 22:43
Ispravak......
Velečasni, najljepše je vjerovati, to bi Vi najbolje mogli znati.
Pa i praštati, zabludjelim ovčicama.
Bilo onima iz desnog, ili pak lijevog tora.
Dobro je da nekome ipak u opisu posla nije praštanje ( DORH ).
Mir i .dobro. Hvaljen Isus i Marija.
siniša prpić
10.6.2014. 22:37
Velečasni, najlljepše je vjerovati, to bi Vi najbolje mogli znati.
Pa i praštati, zabludjelim ovčicama.
Bilo onima iz desnog, ili pak lijevog tora.
Dobro je da nekome ipak u opisu posla nije praštanje ( DORH ).
Mir i .dobro. Hvaljen isus i Marija.
bać joza
10.6.2014. 21:27
Svatko svojim radom daje sliku o sebi. Na žalost, mnoge se stvari otkriju post festum, i tada zapravo ne možemo učiniti ništa. Nažalost, iako je povijest učiteljica života, mnogi ništa iz te povijesti ne nauče.
siniša prpić
10.6.2014. 20:57
mirovnjak1, lijepo molim, ponovno pročitajte moj posljednji komentar, pa pokušajte naći nešto što nije utemeljeno.
Jasno uprite prstom na to.
Ja nisam član Sdp-a, ali oči, uši, i ono malo poštenja, tako da ne mogu ni uz najbolji tango odšutjeti očitunepravdu i ljudsku glupost.
Nisam to mogao prije 30 godina, pa ni prije 20 godina.
U protivnom, već bi bio u SK (danas Sdp) ili u Hdz-u. Nuđeno je, ne jednom. I jedni i drugi. Pa ne bih danas "prašinario po šumama i gorama". Pa, to Vam je valjda jasno.
Vaša "mantra" o odlučivanju "s kim ću", politički je dilentantizam u koji je upao Milanović sa Mirelom Holy. Isto je on njoj govorio.
Najljepši pozdrav.
jedna.
10.6.2014. 19:34
od kada je gazdek protjerao fitilja s portala i mirovnjak je promjenio nick.
mirovnjak1
10.6.2014. 18:35
Siniša!
Otišao si predaleko!
Pitati mene ili ne mene nego nekoga tko je sa ovim ljudima za koje mi insuiniraš da se ne slažemo stvarao SDP koji ponovo ponavljam svojim greškama direktno vraća HDZ-e na vlast. A ne oni za koje mi ti drsko insuiniraš da ih ja prozivam. Gdje si božji čovječe pročitao da sam ja za nekoga od njih ustvrdio da ne govore istinu?
Mi se razlikujemo u tome što ti imaš svoje emocije frustracije i fiksacije (dozvoljavam čak da si u pravu) na pojedine ljude, a ja se okrećem događajima i faktima i na ono što je potrebno da nam Kiro i Roki ne budu cijeli život gradonačelnici, a kamoli moj "prijatelj" Roks Župan, pa čak ako im naš uvaženi Bać Joza uspije izmolit još jedan život da i taj život provede u uredu gradonačelniika ili župana. Kako ti nastupaš to je realnost.
Za to moj prijatelju za tango treba dvoje nekada ti netko u tom tangu stane na cipelu no nakon toga ne smije se sjesti već nastaviti plesati.
Za to ti još jednom ponavljam " Siniša ne možeš sam preslab si za to" Odluči s kim ćeš.
A ovo te još jednom molim ne sučeljavaj me sa ljudima sa kojima 20 godina surađujem i mogu biti možda neskroman prijateljujem i ne uzimaj sebi za pravo da o odnosima u SDP-u znaš više od nas SDP-ovaca.
Nekad je dobro prije riječi uzeti malo vode u usta, pa time odgoditi riječi, znači razmisliti.
siniša prpić
10.6.2014. 17:10
@mirovnjak1, možete mi se obračati i bez uskličnika, shvatit ću vas.
Ispričavam se što na glas razmišljam kao i 47 % članova GO Sdp-a, a koji nisu zadovoljni radom aktualnog premijera ove zemlje.
Zar doista mislite da oni koji govore istinu ikome žele loše ?!
Zar doista mislite da Leko, Komadina, Rajko Ostojić, Picula, M. Holy, A. Kolarić, u konačnici i Slavko Linić, žele Hdz dovesti na vlast ?!
Zar bih trebao povjerovati u premijerove riječi o "zviždačici" u liku Nade Čavlović Smiljanec ?!
Osobe protiv koje DORH provodi istragu zbog trgovanja utjecajem ?!
I koja je premijerova "osoba od povjerenja?!
Što bi pokojni Račan rekao ...... "Ma hajte, molim vas".....
bać joza
10.6.2014. 13:16
Ne znam kakav Bandić ima mentalni sklop, ali mu stanovnici grada Zagreba očito vjeruju jer su ga ponovno birali za svoga gradonačelnika. Tako je i s Kirom u Virovitici, što god vi mislili.

SDP je u mandatu Ivice Račana od 4 godine nanio puno štete, a i ovi u pola mandata također. Nažalost da se sporimo oko toga tko je nanio više štete Republici Hrvatskoj, nego da se hvalimo kako su jedni i drugi učinili mnogo dobra za stanovnike Republike Hrvatske.

Svaki forum je otvoren svim komentatorima koji imaju što za reći. Onome tko nema što kvalitetno reći je svaki komentar nevaljan, a zapravo je nevaljano njegovo razmišljanje jer ne komentira članak nego napada na osobnoj razini. Ponoviti ću, to nije moj problem, nego onoga koji nešto piše.
Sulejman veliki
10.6.2014. 12:57
Bandić isti mentalni primitivni kamenjarski sklop. Nije ni čudo da ga Bać sada podržava. Baš me zanima kako si na njega gledao dok je bio u SDP-u? Onda je vjerojatno bio crveni bandit?
UooH
10.6.2014. 11:54
O mirovnjak pa kradu ovi tvoji jos i vise nego oni Baćini, pa pogledaj koliko samo afera i pritvaranja a mandat im nije ni prosao sta ce tek biti kad odlete sa vlasti pa sve izadje na vidjelo, a joj.
A ti tu nama solis pamet, ovi moji ne kradu, pa gdije ti zivis..... u tunguziji mozda.
Nano-59
10.6.2014. 11:49
Bać Joza
kako vama nikad nije dosta, što ste vi, a ko su oni pametni pa im dosta, kao poklopac ste, svaki lonac i šerpu morate poklopiti ma koliko oni bili prazni
bać joza
10.6.2014. 10:29
I Bandića stalno optužuju po medijima, a on već dobio 4 mandat! Pametnome dosta!
mirovnjak1
10.6.2014. 8:56
Siniša!
rekao sam tko je gubitnik, još bi dodao da sva ova događanja širom otvaraju vrata onima koji su nas pokrali da se vrate na vlast i da u Virovitici Kiro može mirno spavati biti će doživotni gradonačelnik ako ga naravno ne zatvore, no ubijeđen sam da i ti svojim posljednjim istupima i kolumnama igraš u kolu za doživotno Kirino vladanje gradom.
mirovnjak1
10.6.2014. 8:52
Bać Joza!
Kda bi bio iskren pa završio logičnu misao i dodao "Ni krasti ne znaju kao ovi moji za koje se ja molim" možda bi se složili.
bać joza
9.6.2014. 23:01
Nemaju kvalitetnih članova, nemaju rezultata. Nema im druge nego jednostavno šutjeti i povući se u mišju rupu!
siniša prpić
9.6.2014. 22:56
Mirovnjak1, jadno je to da dojučerašnji veliki prijatelji Hdz-ovog kapitala, danas šalju preporuke ( neuspješnom predsjedniku stranke, i još neuspješnijem premijeru ), za smjenu Linića.
O stažu u stranci, da ne govorim.
Još je jadnije da ono malo sdp-ovih članova koji ne misle tako, šute kao zaliveni.
mirovnjak1
9.6.2014. 22:31
Sulejmane!
Ne samo da je očuvao SDP već je taj SDP imao u Virovitici gradonačelnika, Slatini također u Osijeku župana i predsjednika gradskog vijeća, stat ću na 4 izbornoj jedinici. HDZ je tada sa Glavašem imao 4 zastupnika, sada HDZ + Glavaš 8. Ovi koji se ovako glasno opredjeljuju nemaju nijednog predsjednika mjesnog odbora u gradu.
siniša prpić
9.6.2014. 19:08
@skandinavija, ne se praviti pametan. Kaznenu prijavu može podnesti svatko, tko ima valjanih argumenata za to.
Dakle, ne samo "pravosudni organi", kako navodiš. Za kaznenu prijavu treba imati i neki drugi organ, uz argumente.....
Nitko Milanoviću nije branio da sam podnese kaznenu prijavu protiv Linića, s obzirom da mu je imputirao "nečiste ruke".
Cvitan bi ( sasvim sigurno) odradio posao, kao što će ga odraditi kod Kirina, Lovrić-Merzel, ili kod Nade Čavlović Smiljanec.
Složio bih se sa Sulejmanom veličanstvenim, koji je najbolje ocjenio odluku GO virovitičkog sdp-a.
Samo za Sulejmana veličanstvenog......

youtube.com/watch?v=MkZqescoDV8&feature=kp


Nano-59
9.6.2014. 10:21
Skandinavija, iz SDP su izbacili čovjeka koji je od prvog dana u stranci, sumnjam da ima nešto što bi mu se moglo staviti na dušu da to već ne bi i bilo pretočeno u kaznenu prijavu, on je izbačen a netko protiv koga je podignuta prijava i pokrenut je sudski postupak ostaje u stranci, ako je i bilo, a je bilo grijeha i gluposti, čemu služi kazna i poruka da se neposlušnik izbaci van. Milanović je bio ubijeđen da ima veliku većinu a sad valjda vidi da ta većina je jako tanka, skoro nikakva. Ubijeđen sam da ne bi preživio još jedno tajno glasovanje pa makar ono bilo i o "uzgoju tuna u Podravini" .
bać joza
9.6.2014. 8:41
Gospodin Zoran Milanović bio je uvjeren u svoj nadmoćan stav i da su članovi stranke u velikom postotku uz njega te je sam tražio tajno glasovanje, ali kao što vidimo doživio je pravi debakl. Zbog izrazite podjele stranke i teškog nezadovoljstva, kako SDP-ovaca, ali i cijeloga naroda, iz zdrave pameti bi sada trebao dati ostavku. No!!!!!
skandinavija
9.6.2014. 7:25
SDP je i ovim postupkom, time što je omogućeno tajno glasovanje dokazao demokratski izražaj.
Siniša Prpić* -o tome da li treba podići kaznenu prijavu ili ne protiv Linića odlučuju pravosudni organi, ti bi bar to trebao znati.
kišni
9.6.2014. 5:58
točno gospodine Prpiću, ovo je bio samo igrokaz za narod da se zamagli sve ono što je rađeno pod kaznenim djelima, no nažalost oporbi odgovara ovakvo stanje ne moraju ništa poduzimati jer ovi iz vladajuće garniture sami sebi režu granu na kojoj sjede
Sulejman veliki
9.6.2014. 0:47
Loše da lošije ne može biti. Vlada pod njihovim vodstvom ne zaslužuje prolaznu ocijenu. Ali još uvijek su napravili manju štetu za hrvatski narod od HDZ-a. Nesposobni su, ali nisu krali kao HDZ.
bać joza
8.6.2014. 22:49
SDP-ovci bi svima zabranili govoriti, ili samo da hvale njihova veličanstvena djela kojima su zadužili cjelokupni narod hrvatski!
atma
8.6.2014. 22:08
SDP-ovci su nečime zgroženi??? I narod je gospodo SDP-ovci zgrožen vama jer se bavite sami sobom umjesto da služite tom istom narodu koji vas je birao.
Sulejman veliki
8.6.2014. 21:27
A ti Bać Joza šuti! I takav nesposoban SDP bolji je od tvojih lopina koje ovdje uporno štitš. I naravno da čekamo izvješće Državnig odvjetništva i SDP-a o tvom slučaju.
Sulejman veliki
8.6.2014. 21:20
Sramite se virovitički SDP-ovci. Bagro nesposobna! Dok ste vi čuvali guzice i vagali koje odijelo navuči na sebe u ona teška olovna vremena tuđmanizma Linić je očuvao SDP.
siniša prpić
8.6.2014. 20:06
Jel` mi nešto promaklo ?
Još uvijek nema kaznene prijave protiv Linića ?!
Zbog "povrede ugleda" se izbacuje iz stranke, a zbog kaznene prijave i nastavka istrage za teške optužbe - ne. Crni humor.

Nano-59
8.6.2014. 19:53
Ova predstava i glasovanje nije bilo za izbacivanje Linića nego ostanaka Milanovića, on je preživio, a nama teško i još teže slijedi, trošit će vrijeme da se obračuna s onih 47 koji su bili protiv njega, a da spašava ovu zemlju dokazao je da je za to nesposoban, trpit ćemo ga do novih izbora , Sanader je bio i ostao lopov, Milanović je bio dečko koji obećava i ništa više od toga, ubi nas njegova nesposobnost i onih podanih u njegovom okruženju.
bać joza
7.6.2014. 22:33
Oni bi skupljali političke poene tužeći nekoga za napisanu riječ na jednom gotovo beznačajnom portalu, u političkom smislu riječi.

Karakteristika slike SDP-a od prije mjesec dana je definitivno bila točna. To se sada jasno vidi. Nema se tu što više dodati.

Bitan je čovjek!
neutralan
7.6.2014. 22:30
Hm , SDP je nakon dugooo godina dobio priliku voditi državu. Teško stanje u državi koje su nasljedili trebalo je na neki način revitalizirati .

Nažalost danas nam je gore nego kad su preuzeli vlast.

Poslje gubitka vlasti na državnom nivou - potrebno će im biti punooo godina da se ponovo vrate , jer ovo što oni pokazuju pamtit će generacije.
nicko
7.6.2014. 22:04
da li su članovi gradskog odbora imali problema s ugledom stranke kada je stranka kasnila s predajom financijskog izvješće ili kada je stranka odlučila da će si poništiti kaznu od 5 000 000 kn zbog kašnjenja?
drug
7.6.2014. 20:51
Eto šta ti je politika. Ogranak stranke koji nigdar ni dobil hdz na lokalnim izborima, soli pamet onoma iz Rijeki koji su na veke vekova pomeli hadezeovu bagru u svojoj Rijeci. Učite od Riječana koako se pobjeđuje i kako se mete banda! Umjesto da učite od Linića , vi ovako!?


Još iz kategorije PolitikaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.