Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Prosvjeta

Virovitičanin Alen Lančić dobitnik rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu

        20.06.2009.         4970 pogleda
Virovitičanin Alen Lančić dobitnik rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu

Virovitičanin Alen Lančić, student diplomskih studija matematike na zagrebačkom PMF-u dobitnik je rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2008/2009. Rektorova nagrada dodijeljena je njemu i studentu diplomskih studija računalnih znanosti zagrebačkog FER-a, Nino Antulov - Fantulin za rad " Širenje epidemija na kompleksnim mrežama - teorijski modeli i računalne simulacije"

Rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš na svečanosti održanoj u prostoru Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu uručio je 89 nagrada za najbolje studentske radove. Dobitnicima nagrada uručene su povelje i novčani iznos nagrade od 1500 kuna. Pravo na natjecanje imali su svi studenti dodiplomskih i diplomskih studija, dok je novost ovogodišnjeg natječaja bilo uvođenje elektroničke prijave radova putem obrazaca na internetskoj stranici sveučilišta, na kojoj je prije dva tjedna i objavljen popis nagrađenih za ovu akademsku godinu.

Sažetci svih nagrađenih radova objavljeni su na sveučilišnoj internetskoj stranici, http://www.unizg.hr/rektorova/sazetci.php. Cjeloviti nagrađeni radovi bit će pohranjeni i u digitalnom repozitoriju nagrađenih studentskih znanstvenih radova, odnosno umjetničkih ostvarenja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

kota 211
20.6.2009. 13:15
Bravo Alene !
tomislav
20.6.2009. 11:33
Ako je tako onda treba Marku Redakcija uputiti ispriku što nije spomenut u ovom tekstu ali znamo da su greške uvijek moguće.
pool
20.6.2009. 11:18
Treba spomenuti kako je još jedan naš sugrađanin ovogodišnji dobitnik rektorove nagrade.Riječ je o Marku Dimnjaševiću studentu strojarstva i brodogradnje,pa eto,dvaput je dvaput.
tomislav
20.6.2009. 10:37
Ovo je izgleda koautorski rad i dva studenta dobiila su nagradu za taj zajednicki rad a to je u tekstu malo nejasno napisano pa bi cestitke trebale doći kad se potvrdi gornji zaključak. A možda je riječ o nagradi koja se zove Nino Antulov Fantulin jer je to ime spomenuto u prvom padežu.


Još iz kategorije Prosvjeta