Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Humanitarna akcija

Virovitičani sakupili 12.166 kuna za pomoć Haitiu

  Marija Lovrenc/Večernji list           28.01.2010.         1219 pogleda
Virovitičani sakupili 12.166 kuna za pomoć Haitiu

Virovitički vjernici iz župe Sv. Roka sakupili su 12.166 kuna za pomoć žrtvama razornog potresa na Haitiju, koji je ondje proslijeđen putem Caritasa i požeške biskupije. - Svima kojima je pomoć potrebna u hrani, odjeći i novcu, neka njima posluži ovaj novčani prilog, a njih i sve one koji su stradali pod ruševinama i sve one koji im na bilo koji način pomažu, pratimo i dalje našim molitvama. Hvala svima koji su pomogli. I sami smo osjetili dobrotu drugih za vrijeme rata - istaknuo je župnik fra Robert Perišić i potaknuo sve ljude dobre volje da i dalje od srca pomažu onima u potrebi, preporučivši i poplavljene u Lici, te siromašne u vlastitim sredinama. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Pero
29.1.2010. 16:09
sloboda i demokracija - moš mislit, sa komunjarama je bilo lakše.
devize
29.1.2010. 14:04
ivan2....crveni i vjernici imaju velike veze. UKRATKO.
Tijekom drugog svjetskog rata i poraća, partizansko-komunistička vojska ili komunistički režim (crveni) i nešto četnici. Pogubili su, a neke na najmonstruozniji način 623 svećenika, bogoslova, sjemeništaraca i časnih sestara.
Kod nas su bili SKJSKH, SDPSKH i na kraju SDP (crvena boja).
Tko zataškuje ili prikriva zločin, taj je i sam zločinac.
Kakva je demokracija u Poljskoj. Kod njih je komunizam i nacizam jednako zlo, pa je prošle godine izglasan zakon. Primjerice za ljude koji imaju, kupuju ili javno promoviraju predmete (napr. zvijezdu petokraku, majicu sa likom Ernesta Chea Gueare) mogu dobiti do dvije godine zatvora. Također ako se održavaju nostalgičarski komunistički skupovi, pogotovo za organizatore. Kakav kod nas takve skupove ima napr. drug Mesić. Uglavnom cilj tog zakona je osloboditi Poljsku ostataka komunizma.
I na kraju pitanje za tebe i ostale. Da li se svećenici moraju ispovjediti komunjarama ili komunjare za počinjene zločine trebaju ispovjediti svećenicima, jer do sada se nisu pokajali...
ivan2
28.1.2010. 18:13
Očito da postoje za tebe"devize"i crveni i ostali kao vjernici. Savjetujem ti pročitaj Bibliju i kada pročitaš budeš shvatio koliko su uvrijedio poštenih ljudi i nikada iz tvojih usta takva glupost neće izići .Pokaj se i lakše ćeš proći vrata na kojima će stajati Sv.Petar pa onda budemo znali da si vjernik.Pa naravno da će svi pomoći ovu akciju koliko mogu i te sa crvenom bojom nema veze,
devize
28.1.2010. 16:07
među malobrojnim vjernicima, moja obitelj je izdvojila 45 kuna, od sakupljenih 12.166 kuna. Zanima me, koliko su crveni skupili?


Još iz kategorije Humanitarna akcija