Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Rokovo

Virovitica Open 2013: Organizatorima pohvala natjecatelja za vrhunski i profesionalno odrađeno natjecanje

        12.08.2013.         7713 pogleda
Virovitica Open 2013: Organizatorima pohvala natjecatelja za vrhunski i profesionalno odrađeno natjecanje

Završen je jaki međunarodni turnir natjecanja u bench pressu i powerliftingu Virovitica Open 2013 koji se u sklopu „Rokova 2013" održao u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici. U dva dana natjecalo se sveukupno 80 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Najmlađi natjecatelj bio je petnaestogodišnji Luka Buđak iz virovitičkog Spatraka a najstariji Željko Orač  (55) iz PLK"Ultimate" iz Đurđevca. Ravnopravno sa svim natjecateljima kao natjecatelj sa posebnim potrebama, nastupio je i Damir Belobrk iz PLK"Ultimate" iz Đurđevca.

Prvog dana natjecanja u konkurenciji ženskog bench presa kod kadetkinja i juniorki pobijedila je Nikolina Korolija iz PLK"Vukovar". Ukupna pobjednica open i master kategorije bila je Ružica Martinić iz PLK"Srele Brutal Team" iz Oroslavja. U muškoj konkurenciji u apsolutnom poretku kadeta i juniora pobijedio je Hrvoje Sirovec iz virovitičkog Spartaka. U apsolutnom poretku opena i mastera sa najvećim liftom od 220 kg, pobijedio je Irfan Muhić iz Sarajeva (Bosna i Hercegovina).

Drugog dana takmičenje se nastavlilo u powerliftingu. U apsolurnom poretku opena i mastersa, kod juniora pobjednik bio je Danijel Parac iz Požege, u muškoj konkurenciji pobijedio je slovenac Denis Udovič. U konkurenciji žena ukupna pobjednica bila je Silvija Šoprek iz Vrbovca. Treće mjesto pripalo je Dijani Bičanić iz virovitičkog Spartaka, koja je u benchu bila prva u kategoriji do 63 kg.

Organizator PLK „Spatrak" i HPLS je najboljim natjecateljima podijelio medalje a svim natjecateljima sa plasmanom podijene su vrijedne nagrade sponzora Scitec Nutritiona Zagreb.

Sudionici natjecanja pohvalili su organizaciju Virovitica Open 2013 sa naglaskom da je jedna od najboljih na kojoj su se natjecali a organizatori zahvaljuju sponzorima Rokovo 2013, 1234 Virovitica, Scitec Nutritiona Zagreb, Krznarić Auto dijelovi, Degal Tehnika, Srebrnarnica Silver, Kupi-kupi, Boss sport, dpi grafika i OPG Suhanek, bez čije podrške ovakve pohvale ne bi bilo.   

Bogata fotogalerija sa svim natjecateljima na https://www.facebook.com/media/set/?set=a.568959226500139.1073741831.149594768436589&type=3

Dodatne informacije na stranicama powerlifting saveza http://www.hpls-powerlifting.hr/

 

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Rokovo