Banner
Barbarić ne odlazi zbog plinske afere nego zbog protupravne gradnje
Grbin: Smiješno je slušati premijera koji nam prodaje priču oko Barbarića
Plenković: U prosvjede seljaka se uključili pripadnici ekstremističke skupine
Pokrovac odgovorio Plenkoviću: Zapaljeno je 1756 iskaznica HDZ-a
SOIH: Uključivanje osoba s invaliditetom u donošenje odluka poprima partnerski odnos
Jutarnji list: Ruski bogataši vrte milijune preko tvrtke s Trešnjevke
Sa(n)jam knjige u Istri: Vera Mihajlović dobitnica Nagrade Doktor Ivo Borovečki

  Virovitica.net

Virovitica.net - 35 tisuća članaka

  Goran Gazdek           17.01.2022.         2382 pogleda
Virovitica.net - 35 tisuća članaka

Tekst Stigla je Pelagija, objavljen u rubrici Olgine recenzije, naše stalne suradnice Olge Vujović 35.000 je članak objavljen na našem portalu. Trideset i pet tisuća naslova u dvadeset godina postojanja možda i nije velika brojka, pogotovo ne danas, u vremenu kad se sadržaji u medijskom prostoru štancaju iz minute u minutu, ali vrijedi zabilježiti.

Valja podsjetiti da je ovo nekomercijalni portal, da svi suradnici imaju svoje stalne poslove od kojih žive i da sve što ovdje rade, čine to volonterski, iz ljubavi prema novinastvu i poštovanja prema redakciji i Virovitici. Prihod od ono malo oglasa i sponzora trošimo za tehničko održavanje stranice i materijalne toškove.

Nikada nam nije bio važan broj objavljenih članaka, a još manje broj klikova. Da smo to htjeli pisali bi o cajkama sa špice i bavili se trivijalnim stvarima. Mislim da nemamo niti jedan članak s naslovom nećete vjerovati, ne možete ni zamisliti, pogledajte što je onda učinio, s polica se povlači ovaj proizvod i slične navlakuše za klikanje.

Nikada nam brzina nije bila važna. Ni kada smo dobili konkurenciju nije nam prioritet bio biti prvi. Nastojimo dobiti i plasirati provjerenu, ispravnu i točnu informaciju, a onda je što kvalitetnije obraditi i napisati. Cilj je ponuditi više od vijesti pa, kad je god to moguće, nudimo zahtjevnije forme: reportaže, komentare, osvrte, intervjue, analitičke članke, kazališne, glazbene i književne kritike, istraživačke priče i tekstove iz drugih medija koji se odnose na Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju.

Nekada u tome ne uspjemo, i nemojte me držati za riječ. Sigurno među 35.000 naslova ima i promašaja, ali se, eto, trudimo.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica.net