Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Viroexpo

Viroexpo 2014: Gospodarski forum, stručna predavanja i Program plus

        03.01.2014.         1529 pogleda
Viroexpo 2014: Gospodarski forum, stručna predavanja i Program plus

Sajam koji ima dušu - Viroexpo, jedan od najvećih sajmova u regiji, održava se u Virovitici od 24. do 26. siječnja. Ovogodišnji sajam okupit će brojne izlagače iz čak 25 zemalja, a za posjetitelje kao i svake godine biti će organiziran bogat kulturno zabavni program i stručna predavanja.  U četvrtak, 23. siječnja u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici biti će održan Gospodarski forum sa Zemljom partner - Kraljevinom Nizozemskom na kojemu će biti predstavljena dosadašnja suradnja Virovitičko-podravske županije i Kraljevine Nizozemske te kako poslovati s Nizozemskom. Brojna stručna predavanja rezervirana su za petak 24. i subotu 25. siječnja, a biti će održana u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije koji se nalazi odmah uz sajamski prostor Viroexpo.

Program stručnih predavanja i kulturno-zabavnog programa možete preuzeti na službenoj internetskoj stranici Viroexpo sajma na adresi www.viroexpo.hr. Odnedavno, sajam Viroexpo možete pratiti i na društvenoj mreži Facebook, na adresi: www.facebook.com/viroexpo.sajam.

Podsjetimo se, pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo