Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Virovitica

«Virkom» prijeti isključenjem plina

  sbg           25.09.2003.         2064 pogleda
«Virkom» prijeti isključenjem plina

VIROVITICA, 25. rujna – Kako je javio virovitički radio, a danas su nam to potvrdili i u «Virkomu», virovitički distributer plina i vode priprijetio je najvećim dužnicima isključenjem plina ukoliko hitno ne plate zaostale račune.
Među onima koje ovoga tjedna posljednji puta opominju «Virkomovi» radnici najviše je kooperanata «Hrvatskih duhana», koji za plin korišten u sušarama za sušenje duhana lokalnom distributeru duguju oko 1,1 milijuna kuna. Njima su «Hrvatski duhani» isplatili avans za potrošeni plin, ali su proizvođači duhana taj novac, očito, potrošili negdje drugdje. Budući da većina dužnika ne pušta «Virkomove» radnike do brojila, iz toga poduzeća najavljuju da će korisnike isključivati izravno s mreže na ulici.
Slična situacija je i s poduzećima koja za plin, vodu i potrošenu toplinsku energiju «Virkomu» duguju oko 1,5 milijuna kuna. I njima prijeti isključenje s mreže ukoliko do kraja ovoga tjedna ne plate račune.
Kako kažu u «Virkomu» na ovu «krajnju mjeru» su prisiljeni kako bi mogli podmirivati račune prema INI jer bi se moglo dogoditi da INA uskrati isporuku plina pa bi zbog neurednih platiša bez plina mogli ostati i oni koji redovno plaćaju račune.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica