Banner
Ministrica Vučković: Dobri rezultati u ribarstvu
INA donirala 900.000 kuna dječjim odjelima zdravstvenih institucija
Sabor: Rasprava oko hitnosti zakona kojim se osiguravaju besplatni obroci u školama
Jutarnji list: Za pripreme osmaša za nacionalne ispite traže i do 2900 kn
Večernji list: Privatnici - za isti novac obavili bismo 25 posto više pregleda
Stručnjaci upozoravaju: Privatizirani mirovinski sustav srlja u propast
Državne nekretnine: Popunjenost državnih stanova 88 posto, 629 prazno

  Poljoprivreda

Vinarija Kutjevo traži radnike za posao kojeg je teško odbiti

  vk           07.11.2022.         1226 pogleda
Vinarija Kutjevo traži radnike za posao kojeg je teško odbiti

Vinarija Kutjevo, raj za istinske ljubitelje vina, objavila je na PickJobs platformi za zapošljavanje oglas za posao koji bi rijetko koga ostavio ravnodušnim. Vinarija zapošljava Kušače vina i testere doživljaja (m/ž) koji će degustirati različite sorte vrhunskih vina, sudjelovati u procesima proizvodnje vina prolazeći kroz različite tehnike te ocjenjivati doživljaj cjelokupne vinarije. Kandidati će razgledavati i davati mišljenje o mogućim unapređenjima kompleksa kutjevačkih podruma.

Vinarija potražuje četiri zaposlenika koji će testirati vina i doživljaj vinarije od 26. do 27. studenog 2022. u Kutjevu. Odabrani kandidati će degustirati autohtona hrvatska vina te uživati u slavonskim delicijama, a sve uz osebujnu po vijest koja izvire iz čarobnog kutjevačkog podruma. Kako bi vikend bio nezaboravan, budućim zaposlenicima je osiguran prijevoz i besplatni smještaj u sklopu vinarije, a uz potoke vina dobit će i honorar za odrađeni posao.

Idealni kandidati su obožavatelji autohtonih vina, zaljubljenici u vinske podrume, osobe profinjenih nepca koje uživaju u novim okusima te osobe koje uživaju u prirodi i njezinim ljepotama.

Za neke sretnike ovaj scenarij može postati realnost. Oni koji budu odabrani za posao Kušača vina i testera doživljaja će učiti o procesu dobivanja vina od stručnih vinara. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem PickJobs platforme ili mobilne aplikacije na poveznici do 23. studenog 2022. uz kratko obrazloženje zašto sebe smatraju idealnim kandidatom za ovaj posao. Kandidati moraju biti stariji od 18 godina.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Poljoprivreda