DHMZ: Oblačno uz povremenu kišu
Večernji list: U Karlovcu se uselile prve dvije od 10 sirijskih obitelji
Jutarnji list: Dekanica Filozofskog kriva za uzmeniravanje na poslu
Kolakušić na Pantovčaku očekuje plaću od minimalno 70 tisuća kuna
Bernardić: Bilo bi bolje da predsjednički izbori nisu u vrijeme blagdana
Grubišno Polje: Na Sajmu sira 142 izlagača iz 13 hrvatskih županija
Čačić: Narodna stranka - Reformisti podržat će Milanovića

VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj VPŽ potvrdu o imenovanju regionalnog koordinatora


  Gospodarstvo           vpž           28.10.2010.         1319 pogleda
VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj VPŽ potvrdu o imenovanju regionalnog koordinatora

Iznimno priznanje dobiti će VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u srijedu 3. studenog 2010. godine. Naime, na prigodnoj svečanosti, koja će se održati u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, s početkom od 11,10 sati, potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić, uručiti će direktorici VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Sanji Bošnjak, potvrdu o imenovanju regionalnog koordinatora za VIDRA-u. Radi se o potvrdi ili certifikatu regionalnih koordinatora upisanih u Upisnik upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, agencija i drugih pravnih osoba osnovanih s ciljem učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja.

Prema Pravilniku o upisniku upravnih tijela jedinica lokalne i regionalne samouprave poslovi regionalnog koordinatora uključuju: koordinacija izrade ŽRS-a, izrada akcijskih planova u provedbi ŽRS-a, praćenje provedbe ŽRS-a, koordinacija poslova vezanih uz središnju elektroničku bazu razvojnih projekata, koordinacija aktivnosti JLS za regionalni razvoj, sudjelovanje u aktivnostima vezanih uz razvoj potpomognutih područja, sudjelovanje u radu partnerskih vijeća statističkih regija, poticanje zajedničkih razvojnih projekata, sudjelovanje u izradi razvojnih projekata statističke regije, suradnja s drugim regionalnim koordinatorima radi stvaranja i provedbe zajedničkih projekata.

VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije osnovana je Odlukom Skupštine Virovitičko-podravske županije kao javna ustanova. VIDRA je skraćenica od engl. VIrovitica-podravina County's Development Regional Agency. Razvojna agencija VIDRA svoje usluge pruža Virovitičko-podravskoj županiji, svim općinama i gradovima u županiji, udrugama, nevladinim organizacijama, javnim ustanovama, sektoru malog gospodarstva...

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

prolaznik321
29.10.2010. 14:28
Kakvo je to iznimno priznanje , kad je to jedina takva ustanova na ovoj županiji ? Pa koga drugog da imenuju koordinatorom - a nekoga moraju, onda je logično da to bude ta agencija- to je sve lijepo, samo čemu takvi bombastični naslovi? sami sebi hvalospjeve pravimo


Još iz kategorije GospodarstvoOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: