Banner
U svim poštanskim uredima uplate za pomoć bez naknade
Prvih 20 od doniranih 80 mobilnih kućica dolazi u Glinu
Beroš: Za sada nema reakcija na cjepivo
Potres u Sisku -ljudi na ulici
Plenković: Hrvatska postrožava mjere - ciljano i postupno
Plenković: Hrvatska postrožava mjere - ciljano i postupno
Studija: Mutirani soj virusa mogao bi izazvati više smrti u Britaniji

  Gospodarstvo

VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj VPŽ potvrdu o imenovanju regionalnog koordinatora

  vpž           28.10.2010.         1512 pogleda
VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj VPŽ potvrdu o imenovanju regionalnog koordinatora

Iznimno priznanje dobiti će VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u srijedu 3. studenog 2010. godine. Naime, na prigodnoj svečanosti, koja će se održati u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, s početkom od 11,10 sati, potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić, uručiti će direktorici VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Sanji Bošnjak, potvrdu o imenovanju regionalnog koordinatora za VIDRA-u. Radi se o potvrdi ili certifikatu regionalnih koordinatora upisanih u Upisnik upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, agencija i drugih pravnih osoba osnovanih s ciljem učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja.

Prema Pravilniku o upisniku upravnih tijela jedinica lokalne i regionalne samouprave poslovi regionalnog koordinatora uključuju: koordinacija izrade ŽRS-a, izrada akcijskih planova u provedbi ŽRS-a, praćenje provedbe ŽRS-a, koordinacija poslova vezanih uz središnju elektroničku bazu razvojnih projekata, koordinacija aktivnosti JLS za regionalni razvoj, sudjelovanje u aktivnostima vezanih uz razvoj potpomognutih područja, sudjelovanje u radu partnerskih vijeća statističkih regija, poticanje zajedničkih razvojnih projekata, sudjelovanje u izradi razvojnih projekata statističke regije, suradnja s drugim regionalnim koordinatorima radi stvaranja i provedbe zajedničkih projekata.

VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije osnovana je Odlukom Skupštine Virovitičko-podravske županije kao javna ustanova. VIDRA je skraćenica od engl. VIrovitica-podravina County's Development Regional Agency. Razvojna agencija VIDRA svoje usluge pruža Virovitičko-podravskoj županiji, svim općinama i gradovima u županiji, udrugama, nevladinim organizacijama, javnim ustanovama, sektoru malog gospodarstva...

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

prolaznik321
29.10.2010. 14:28
Kakvo je to iznimno priznanje , kad je to jedina takva ustanova na ovoj županiji ? Pa koga drugog da imenuju koordinatorom - a nekoga moraju, onda je logično da to bude ta agencija- to je sve lijepo, samo čemu takvi bombastični naslovi? sami sebi hvalospjeve pravimo


Još iz kategorije GospodarstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.