Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

Vatrogascima protupožarno vozilo vrijedno 899.000 kuna


  Donacije           Dragutin Šantoši/Večernji list           30.12.2010.         3044 pogleda
Vatrogascima protupožarno vozilo vrijedno 899.000 kuna

ČAČINCI - Općina Čačinci, Virovitičko-podravska županija i drugi donatori darovali su Dobrovoljnome vatrogasnom društvu Čačinci novo, potpuno opremljeno protupožarno vozilo Renault. U posljednjih 25 godina to je najljepši božićni i novogodišnji dar DVD-u Čačinci, koje okuplja 30 osposobljenih vatrogasaca koji redovito sudjeluju u akcijama gašenja požara, ali i pružanju pomoći građanima u spašavanju imovine u elementarnim nepogodama.

- Vozilo je stajalo 899.000 kuna, uvećano za iznos PDV-a, a pridonijet će bržoj pokretljivosti naših vatrogasaca i uspješnijem suzbijanju te gašenju požara - izjavio je općinski načelnik Mirko Mališ.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Lynx
10.1.2011. 0:18
Prije svega drago mi je da u ova teška vremena netko ulaže u humanu organizaciju i za to čestitam zaslužnima za vozilo i nadam se da ga u Čačincima neće morati puno koristiti!
Koliko je meni poznato, vatrogasci imaju krug djelovanja odn. udaljenosti koje mogu doseći u nekom vremenu, 10 ili 15 minuta. Suhopolje nije daleko od virovitičke vatrogasne jedinice koja ima dobar vozni park, pa mislim da ne treba ulagati tolike novce kad ima prečih stvari u Suhopolju.
Znam i to da virovitički vatrogasci rade i na području narečene općine pa bi bilo dobro da malimršavi napiše koliko su puta zajedno intervenirali. Jedan je gradski vječnik u mom društvu rekao da su vatrogasci u Virovitici imali oko 400 intervencija u 2009 oj godini, za prošlu još nije bilo izvješća na poglavarstvu.
borova
9.1.2011. 20:45
malimršavi mislim da seto odnosi na mirka solara,skidam kapu tom dečku gasio je dva velika požara u borovi nemam komentara mislim da se nemamo čime posramiti nego biti ponosni na tog dečka ai njegovu ekipu koju vodi,130 intervencija a samo financiranje iz općine zar nitko nema sluha ni vpž ni nitko da pomogne u nabavi vozila dostojnog za ovako veliki teren, aneki dobiju pa godinama stoji u garaži ,zanima me koliko je intervencija imala virovtička postrojba
malimršavi
4.1.2011. 13:55
molimo vas da ne iznosite proizvoljnja tumačenja,jer upravo zahvaljujuć i razumjevanju i pomoći općine ,prvenstveno načelnice bili smo u mogučnosti izvršiti 130 intervencija i nadam se pomoći mještanima općine,
zagreb
1.1.2011. 17:08
Da vozila trebaju svima jasno je kao dan ali nije rijetkost da se tim vozilima koriste privatno pojedinci . od cisterni za vodu do daljnjeg . S tom praksom se mora prestati jer su to skupa vozila.Da se to nije radilo Suhopoljski Fap nebi spominjali?
evoimene
31.12.2010. 10:59
dečki iz suhopolja su bili kod mene na požaru.i svaka im čast.malo je sramotno da jedno vatrogasno društvo kao suhopolje ima tako staro vozilo i opremu.Ne mogu a ne reći da je njihov zapovjednik onaj mali mršavi kao rođen za taj posao i ima znanje.Zašto se malo općina ne aktivira za njih da dobiju novije vozilo i župan kad već daje ovima?
plavac
31.12.2010. 8:03
evo,evo i za njih planiram jedno vozilo, dečki sačekajte jo malo dok skupim nešto siće...
evoimene
30.12.2010. 21:56
A kad će oni bokci iz Suhopolja dobiti nešta novije?Jadnici su stalno na terenu sa oldtimerom fapom.Pa zar za njih se ništa ne može riješiti?


Još iz kategorije DonacijeOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: