Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Vatra

Vatrin album „Javi se kad stigneš“ nominiran za najbolji album rock glazbe, a Dečakova skladba „Zamisli“ za Pjesmu godine

  vn           11.02.2023.         2070 pogleda
Vatrin album „Javi se kad stigneš“ nominiran za najbolji album rock glazbe, a Dečakova skladba „Zamisli“ za Pjesmu godine

Virovitička grupa Vatra za 30. Porin nominirana je u kategoriji Najbolji album rock glazbe za album “Javi se kad stigneš”, s skladba „Zamisli“ Ivana Dečaka i Rajka Dujmića u izvedbi Massima Savića u kategoriji Pjesma godine. Nominirani su ove godine izabrani među 2129 prijava u 37 kategorija. Za album godine bila su prijavljena čak 303 albuma, što je 40 albuma više nego prošle godine, za Pjesmu godine 379 pjesama.

Za Pjesmu godine nominirani su: „Dani koji sjaje“ koju izvode Pavel feat. Sanja, Marinko i Zec, a koju potpisuje Aljoša Šerić, zatim „Guilty pleasure“ Mie Dimšić koju potpisuju Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, „Ponovo“ Parnog Valjka autora Huseina Hasanefendića Husa, „Trebaš li me“ Eni Jurišić i Matije Cveka autora Matije Cveka i Zvonimira Husnjaka i pjesma „Zamisli“ u izvedbi Massima autora Ivana Dečaka i Rajka Dujmića.

U kategoriji Najbolji album rock glazbe nominirani su: „20 Years On The Road“ Tomislava Golubana, zatim „Javi se kad stigneš“ grupe Vatra i „Kao sad“ Daleke Obale.

Sve nominacije za ovogodišnji Porin mogu se pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Vatra