Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Vatra

Vatrin album „Javi se kad stigneš“ nominiran za najbolji album rock glazbe, a Dečakova skladba „Zamisli“ za Pjesmu godine

  vn           11.02.2023.         2138 pogleda
Vatrin album „Javi se kad stigneš“ nominiran za najbolji album rock glazbe, a Dečakova skladba „Zamisli“ za Pjesmu godine

Virovitička grupa Vatra za 30. Porin nominirana je u kategoriji Najbolji album rock glazbe za album “Javi se kad stigneš”, s skladba „Zamisli“ Ivana Dečaka i Rajka Dujmića u izvedbi Massima Savića u kategoriji Pjesma godine. Nominirani su ove godine izabrani među 2129 prijava u 37 kategorija. Za album godine bila su prijavljena čak 303 albuma, što je 40 albuma više nego prošle godine, za Pjesmu godine 379 pjesama.

Za Pjesmu godine nominirani su: „Dani koji sjaje“ koju izvode Pavel feat. Sanja, Marinko i Zec, a koju potpisuje Aljoša Šerić, zatim „Guilty pleasure“ Mie Dimšić koju potpisuju Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, „Ponovo“ Parnog Valjka autora Huseina Hasanefendića Husa, „Trebaš li me“ Eni Jurišić i Matije Cveka autora Matije Cveka i Zvonimira Husnjaka i pjesma „Zamisli“ u izvedbi Massima autora Ivana Dečaka i Rajka Dujmića.

U kategoriji Najbolji album rock glazbe nominirani su: „20 Years On The Road“ Tomislava Golubana, zatim „Javi se kad stigneš“ grupe Vatra i „Kao sad“ Daleke Obale.

Sve nominacije za ovogodišnji Porin mogu se pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Vatra