Banner
DHMZ: Oblačno uz povremenu kišu
Danas besplatan ulaz u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović
Večernji list: Stočari po utovljenoj svinji gube 600, a junetu i 2500 kn
Petero članova Znanstvenog savjeta ogradilo se od istupa Gordana Lauca
Centar i GLAS: Zakon o obnovi je neprovediv, a njegove izmjene još jedna obmana
Marić (SDP): Želi se potezom pera bolnice oteti županijama
MORH poručio Milanoviću da poštuje zakone koje je donijela njegova Vlada

  Vatra

Vatra održala akustični koncert u pećini

  showbizz.hr/Foto Roman Avdagić/Fotoklub Klik           26.07.2016.         1311 pogleda
Vatra održala akustični koncert u pećini

Ovog je vikenda Pećinski park Grabovača kod Perušića bio centar događanja u Lici. Preko tisuću gostiju i sportaša sudjelovalo je na humanitarno-sportskoj manifestaciji Lika Cave Trekk. Ovaj jedinstveni događaj podržala je i Zaklada Ana Rukavina, a posjetitelji i sportaši koji su trčali u prekrasnoj prirodi Pećinskog parka Grabovača, mogli su se na licu mjesta upisati i u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, što su mnogi i učinili piše showbizz.hr

U ovom posebnom događaju sudjelovao je i bend Vatra i to koncertom na jednom uistinu neobičnom mjestu.
Prirodno isklesana pozornica špilje Samograd, najveće i najljepše špilje na Grabovači, ugostila je dečke iz Vatre koji su akustičnim koncertom zabavljali oko 350 gostiju na hladnih 8 stupnjeva celzijusa koji su zahtijevali toplu odjeću usred ljeta.

Sasvim poseban osjećaj, kako za glazbenike tako i za posjetitelje koji su oduševljeno uživali u akustici tisućljetnih stalaktita i stalagmita, a u najveću su se dvoranu spuštali stogodišnjim, ručno isklesanim stubama.

“Ovo je nastup koji se pamti, nesvakidašnja čarolija” – oduševljeno je rekao Ivan Dečak nakon nastupa, te dodao: “Hvala Ličanima što su nas pozvali!”

Špiljski je koncert, uz onaj koji je Vatra održala u avionu na komercijalnom letu Zagreb-Dubrovnik, zasigurno jedan od onih koji se dogode jednom u životu.

Ipak, nakon radnog ljeta, Vatru čeka još jedan dugoočekivani nastup. Riječ je, naravno, o prvom cjelovečernjem akustičnom koncertu koji će održati 29.10. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Pripreme su već u tijeku, a osim novih aranžmana pjesama, publiku očekuju i posebni gosti.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Vatra