Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Vatra

Vatra najavljuje skorašnji izlazak EP-ja ''VT''

        26.08.2013.         1319 pogleda
Vatra najavljuje skorašnji izlazak EP-ja ''VT''

'Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)'' kojim grupa Vatra najavljuje EP čiji izlazak očekujemo početkom jeseni, već se 15 tjedana nalazi na službenoj HR TOP 40 najvrćenijih domaćih singlova. Iako objavljena bez pretenzija, kao produkt čiste igre članova benda i njihove želje da od zaborava, u svijetu hiperprodukcije, spase ono što smatraju vrijednim, pjesma koja je nastala davne 1999. godine i u novom je aranžmanu našla svoj put do slušatelja.

I sljedeći singl koji će objaviti u rujnu pratit će eksperimentalni izričaj prethodnika, pa će Vatra javnosti predstaviti još jednu pjesmu iz vlastitog fundusa začinjenu zanimljivim aranžmanskim rješenjima, novim zvukom i emocijama.

Cijeli nadolazeći EP nazvan ''VT'' kao hommage rodnom gradu večine članova Vatre, stvaran je bez zadanog okvira i koncepcije, s mišlju vodiljom da se publici predstavi ono što je već stvoreno, možda zaboravljeno, ali na ovaj način revitalizirano.

Vatru je proteklog vikenda, u petak, svirala na manifestaciji''Kaj su jeli naši stari'' u Vrbovcu. U subotu 14.rujna u Dubrovniku na Biker's Weekendu.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Mikeš09
27.8.2013. 9:30
Naslov i EP je stvarno originalan i najmanje što su mogli u datom trenutku učiniti za grad...ne računam koncerte...i kad bi snimili njeku pjesmu di se barem malko spominje Virovtica to bi bilo super...neka balada recimo...poz...ekipi...


Još iz kategorije Vatra