Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Aktualnosti

Uspješna godina rada Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije

  eg           30.03.2016.         1836 pogleda
Uspješna godina rada Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije

U prostorijama Crvenog Križa u Virovitici, Društvo multipleskleroze Virovitičko-podravske županije održalo je godišnju Izvještajnu skupštinu. Skupštinu je vodila Mirna Benko tajnica društva, koja je podnijela Izvješće o radu i aktivnostima te financijsko izvješće u protekloj godini.

Nakon što su jednoglasno usvojena sva izvješća, konstatirano je da je Udruga u protekloj godini korektno i uspješno odradila većinu planiranih aktivnosti od kojih je najveći "SOS ZA MS" prvi europski projekt u partnerstvu sa Savezom društava MS-a Hrvatske i sedam partnerskih županijskih organizacija Multiplaskleroze.

U protekloj je godini Društvo je ostvarilo zanimljivu suradnju sa Njemačko-hrvatskom zajednicom iz Karlsruhea koja je, uz pomoć Antuna i Ljiljane Kralj, u više navrata dostavila vrijedne donacije poput električnih bolničkih kreveta, madraca, električnih invalidska kolica, hodalica i ostalih pomagala potrebitim invalidnim osobama. U znak zahvalnosti svim koje su podržali rad Društva podijeljene su i Zahvalnice.

Nakon svih ovih izvješća predstavljen je plan rada za tekuću godinu.

Društvo se ovim putem zahvaljuje Udruzi osoba sa Invaliditetom Virovitica i njenom predsjedniku Damiru Brkiću što su uveličali skupštinu svojim dolaskom, Crvenom Križu Virovitica i Željki Grahovac na prostoru i izvrsnoj suradnji, mesnicama "Šuvak" i "Kalinić" na donaciji suhomesnatih proizvoda, slastičarni "Dora", ortopedskoj kući "Ortoteh" te Volonterima na nesebičnoj pomoći.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti