Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Zanimljivosti

Uspješan početak domaće društvene mreže - SFToYou

  D. S.           19.10.2020.         7950 pogleda
Uspješan početak domaće društvene mreže - SFToYou

Portal Virovitica.net prvi je  u Hrvatskoj  prenio najavu stvaranja nove   društvene mreže iz domaće proizvodnje - SFToYou.  Ovih dana svjedoci smo realizacije ovog projekta koji predstavlja samo jedan kotačić u nizu poslovnih programa kompanije InFace Invest Group objedinjenih u jedinstvenom poslovnom konceptu na Internetu. Danas, točno na pola puta od kompletne realizacije ove ideje, 20 000,00 postojećih korisnika ove mreže potvrđuje realnost ovog poslovnog koncepta i naslućuje  njegovu daljnju perspektivu.

Kako smo već izvijestili u prvoj najavi, članovi SFToYu, za razliku od  facebooka i ostalih internetskih mreža, dijele zaradu kompanije  prema ugovorenom načinu raspodjele. Ova mogućnost zagarantirana je franšiznim ugovorom  koji svi članovi potpisuju nakon isteka 90 dana od početka registracije.

Zarada nije brza, ali matematički model raspodjele garantira sigurnost i maksimalnu transparentnost.  

Zanimljivo je reći da kompanija ne inzistira i ne žuri sa registracijama novih članova jer način zarade na kojemu je osmišljen ovaj poslovni koncept ne ovisi o broju osoba koji su se priključili mreži, obzirom da je ista tek samo jedan pokretački segment  u cijelom sustavu. Također treba reći da je  aktualna verzija puštena sa osnovnim funkcijama, dok će se iz mjeseca u mjesec nadograđivati novim pluginovima koji će uvelike nadmašiti mogućnosti facebooka.

A koliko, kako i zašto ovdje zarađuju svi, možete pogledati u priloženom videu .

Ono što je na kraju svakako važno istaknuti je to da vlasnici kompanije još uvijek nisu pokrenuli globalne marketinške akcije,  jer se čeka završetak kompletnog razvojnog plana  za ovu godinu koji sprema i neka nova iznenađenja. To je ujedno i razlog posvemašnje medijske tišine okolo ovog projekta, što svakako neće potrajati još dugo jer se sve polako privodi kraju.

Do početka proljeća planirano je puštanje web shopa, a u skorije vrijeme implementacija  vlastitog platnog procesora, što će uvelike olakšati novčane transakcije unutar platnog sustava koje se sada odvijaju preko vanjskih internetskih platnih servisa.

U svakom slučaju već sada možemo zaključiti:  Oni sretnici koji su na vrijeme prepoznali poslovnu perspektivu  ovog internetskog poslovnog  koncepta  već danas mogu početi planirati vlastite dugoročne poslovne projekte. Osim fizičkih lica, to se posebno odnosi na  pravne subjekte kojima poslovna struktura ovog sustava već u bližoj budućnosti pruža mogućnost stabilnog poslovanja.

Svi zainteresirani  sa mjestom boravka u Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji željni više informacija o cijelom poslovnom konceptu mogu se obratiti  putem facebook stranice koja daje informativnu  podršku članovima InFace Invest Group sa ovog područja. Stranica će biti aktivna do kraja 2020., a preporuka administratora je da se prije bilo kakvog upita odgleda video sa javne prezentacije održane u Zagrebu u lipnju ove godine.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Vedran Kozic
21.10.2020. 17:28
Ovo nije poslovni koncept koji se moze shvatiti za dvije minute,potrebno je detaljno prouciti poslovanje sa svim dostupnim matrijalima kojih ima jako puno,najbolji i najispravniji nacin za to je uci sa ulaznom naknadom od 30$ jer jednostavno se nema sto izgubiti posto je garancija 90 dana.To je dovoljno vremena za provjeru kompletnog poslovanja a i nas 20000 stoji na raspolaganju,jer mi radimo svi za jednog jedan za sve, kada shvatite poslovanje nema spavanja,jednom rijecju- magija. Najbolja komanija na svijetu,ne bih dao svoje mjesto u kompaniji nema tih novaca.
Tomica Cesarec
21.10.2020. 11:25
Najbolja kompanija na svijetu
Anita Waldvogel
21.10.2020. 8:30
Ima nas već toliko zadovoljnih franšizera da su postali smješni ti mali mišići koji pljuju po našoj konpaniji zato bolje da se sakriju u mišju rupu gdje im je i mjesto.
Ja sam više od godinu dana u tome i vidim kako se sve rađa i razvija ,zato savjetujem proučite pa odlučite.
Nevenka Istvancic
20.10.2020. 23:34
Sretna sam sto sam deo ove kompanije ??


Još iz kategorije Zanimljivosti