Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Obrtništvo

Uručuna uvjerenja o položenim majstorskim ispitima

        27.05.2013.         1597 pogleda
Uručuna uvjerenja o položenim majstorskim ispitima

Trideset i četiri obrtnika večeras je dobilo uvjerenja o položenim majstorskim ispitima iz proljetnog roka 2013. godine. Uručio ih je predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Vladimir Ivoš zaželjevši majstorima dobrodošlicu u veliku obrtničku obitelj koja u Virovitičko-podravskoj županiji broji 1500 članova. Promocija novih majstora bit će 2. srpnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu na tradicionalnoj obrtničkoj akademiji.

U proljetnom roku (od 8.4 do 17.5) u Virovitici su majstorske ispite polagali obrtnici iz Đurđevca, Slavonskog Broda, Križevaca, Kladara, Bizovca, Krapine, Grabarja, Bjelovara, Rijeke, Pitomače, Vukovara, Valpova, Nuštra, Slatine, Daruvara, Donje Motičine, Đurđenovca, Čakovca i Virovitice za 16 zanimanja - automehaničar, dimnjačar, elektromehaničar, frizer, instalateri centralnog grijanja, plinoinstalater, vodoinstalater, krovopokrivač, kuhar, limar, natkonobar, pediker, pekar, slastičar, zidar i zlatar.

S odličnim je prošlo 2 kandidata, s vrlo dobrim 17, dobrim 12, dovoljnim 3, a jedan kandidat dobo je ocjenu nedovoljan.  Kandidatima je čestitao i voditelj obrazovanja u Obrtničkoj komori Virovitičko-podravske županije Franjo Petrić. „U prosjeku niste bili loši, ukupan prosjek svih ocjena je 3,44. Najbolji prosjek, ocjena 3,91 imali ste iz praktičnog dijela to je bilo i za očekivati", rekao je profesor Petrić. 

Na ovom ispitnom roku prijavilo se 39 kandidata koji su prijavili 44 ispita (tri kandidata prijavilo je po tri ispita).

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obrtništvo