Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Slatina

Upoznati Južnu Ameriku

  Vinko Gazdik           24.04.2009.         1166 pogleda
Upoznati Južnu Ameriku

SLATINA - U sklopu svojega projekta "Put oko svijeta za osamdeset dana", udruga će mladih Krik iz Slatine danas (petak, 25. travnja) održati tribinu pod nazivom "Skitnja po Južnoj Americi". Svoja će iskustva koja je stekao na tom putu ispričati Marko Dakić, aktivni član Volonterskog centra u Zagrebu. Kazat će kako je putovanje njegova strast, volontirao je u Indiji i Bangladešu, Južnu Ameriku posjetio je krajem 2008. i proputovao Peru, Čile, Boliviju, Argentinu, Paragvaj i Urugvaj. Svoju ekspediciju predstavit će fotografijama i zanimljivim pričama s putovanja. Tribina će biti održana u Hrvatskom domu danas s početkom u 20 sati.

Projekt "Put oko svijeta za 80 dana" završit će velikim koncertom "Reggae/Ska ludnice" 1. svibnja (petak) na Staroškolskom igralištu. Početak koncerta najavljen je za 21.30 sati. U ritmovima Jamajke, tj. reggae i ska nastupit će "Antenat", "Beetan Tone" i  "Samostalni Referenti"

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
25.4.2009. 17:42
Udruga Krik i jos mnoge udruge psotoje pa se cvojek pita z zasto se preslo s izraza udruzenje (gradjana) na udrugu, jel to hrvatskije, vise u duhu duha. Naime kad se uvodio taj izraz sjetio sam se brojnih fasada u zagrebu gdje pise tko je zgradu sagradio i na zgradama izgradjenih oprije WWII pisalo je ili Tocnek i drug, Beljo i drug itd pa sam mislio a ha evo kopiramo stvari iz arhive, ali ne, jer udruga ili udruzenje nema veze sa onim `i drug` jer sam poslije skuzio da se tamo radilo o poslovnom partnerstvu dok udrurge veze namaju sa poslovnim odnosima, one su neprofitabilne organizacije.


Još iz kategorije Slatina