Banner
HAK: Prometna nesreća na A7 kod čvora Rijeka Zapad
DHMZ: Promjenljivo oblačno ponegdje s kišom, temperature i do 17 celziejvaca
Svjetski dan borbe protiv AIDS-a: U Hrvatskoj niska učestalost infekcije
Počinju prijave za prvi rok državne mature
Počinju prijave za prvi rok državne mature
Oko 1.500 liječnika u opasnosti da ih bolnica ili dom zdravlja ovrše
HNB: Banke u Hrvatskoj u devet mjeseci s dobiti od 1,1 milijardu eura

  Slatina

Upoznati Južnu Ameriku

  Vinko Gazdik           24.04.2009.         1149 pogleda
Upoznati Južnu Ameriku

SLATINA - U sklopu svojega projekta "Put oko svijeta za osamdeset dana", udruga će mladih Krik iz Slatine danas (petak, 25. travnja) održati tribinu pod nazivom "Skitnja po Južnoj Americi". Svoja će iskustva koja je stekao na tom putu ispričati Marko Dakić, aktivni član Volonterskog centra u Zagrebu. Kazat će kako je putovanje njegova strast, volontirao je u Indiji i Bangladešu, Južnu Ameriku posjetio je krajem 2008. i proputovao Peru, Čile, Boliviju, Argentinu, Paragvaj i Urugvaj. Svoju ekspediciju predstavit će fotografijama i zanimljivim pričama s putovanja. Tribina će biti održana u Hrvatskom domu danas s početkom u 20 sati.

Projekt "Put oko svijeta za 80 dana" završit će velikim koncertom "Reggae/Ska ludnice" 1. svibnja (petak) na Staroškolskom igralištu. Početak koncerta najavljen je za 21.30 sati. U ritmovima Jamajke, tj. reggae i ska nastupit će "Antenat", "Beetan Tone" i  "Samostalni Referenti"

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
25.4.2009. 17:42
Udruga Krik i jos mnoge udruge psotoje pa se cvojek pita z zasto se preslo s izraza udruzenje (gradjana) na udrugu, jel to hrvatskije, vise u duhu duha. Naime kad se uvodio taj izraz sjetio sam se brojnih fasada u zagrebu gdje pise tko je zgradu sagradio i na zgradama izgradjenih oprije WWII pisalo je ili Tocnek i drug, Beljo i drug itd pa sam mislio a ha evo kopiramo stvari iz arhive, ali ne, jer udruga ili udruzenje nema veze sa onim `i drug` jer sam poslije skuzio da se tamo radilo o poslovnom partnerstvu dok udrurge veze namaju sa poslovnim odnosima, one su neprofitabilne organizacije.


Još iz kategorije Slatina