Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Virovitica

Uklanjanje breza u ulici 30. svibnja u Milanovcu

  Virovitica.hr           21.04.2009.         4819 pogleda
Uklanjanje breza u ulici 30. svibnja u Milanovcu

VIROVITICA - Na jučerašnjem sastanku sa mještanima prigradskog naselja Milanovac gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin obećao je uklanjanje breza u ulici 30. svibnja u Milanovcu. Naime na jučerašnjem Zboru građana mještani su se požalili da breze u njihovoj ulici izazivaju velike probleme mještanima sa alergijom što se osobito odnosi na njihovu djecu. Na provedbu odluke doista se nije dugo čekalo pa su već na današnjoj sjednici gradski poglavari donijeli odluku o uklanjanju navedenih stabala iz spomenute ulice.
Na mjestu uklonjenih breza, posadit će se novo ukrasno drveće.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
23.4.2009. 0:52
Znat ce nas premjer poznati stih da ima neka tajna (s)veza izmedju pjesnika i b... pa onda odu breze odu i pjesnici jer se kida veza. Znam da je put prema Milanovcu posadjen brezama i sad su one na redu. Hajde neka se pomogne djeci koja imaju alergiju al` sta ako alergije i dalje ostanu?
Danica
22.4.2009. 3:32
E, pa kakva je to vrsta breza koja izaziva alergiju kod djece!? Što onda s Rusijom i silnim brezama u prirodi, ali i u selima i gradovima??? Da to nije ipak prebrza odluka!Konzultirani liječnici,alergolozi, ekolozi..?
100noga
21.4.2009. 21:34
Ja svakoga dana gledam onaj prekrasni drvored jablanova prema Milanovcu kako raste.
Nekad se je vidio i iz udaljenijih mjesta a danas mu ni panjeva više nema. Koliko se sjećam obećali oni zasaditi još ljepši drvored, no od drvoreda nije ostalo ni "d"!!!
Bojim se da će i ovoga puta biti isto tako...
kriknaglas
21.4.2009. 21:08
.....hoćemo kiru drvosjeću ...
miha
21.4.2009. 20:19
Ma treba te stabla staviti van zakona! Cvatu! Lišče imaju! Sjenu rade! I zdravlje svih koji s prirodom ništa nemaju, jednostavno ugrožavaju! Nadam se kako će nova stabla biti od one vrste koja ne cvate i nema lišće. Vjerojatno takva postoje, ako već ne u botanici, a onda sigurno u bolesnim glavama onih koji to zamišljaju. I nekako mi nije jasno, što je s onima alergičnim na prašinu, kućnu recimo-zašto se ne sruše bar kuće u ulici, da ne izazovu alergiju?
freeman
21.4.2009. 19:37
bljuv
magistar
21.4.2009. 19:03
KAO I UVIJEK KIRIN IMA RAZUMJEVANJA ZA SVOJE GRAĐANE I NJIHOVE PROBLEME, PA TAKO I SADA S VELIKOM BRZINOM RIJEŠAVA SVAKI PROBLEM I ŽALBU SVOJIH GRAĐANA. SVE ZA BOLJE SUTRA VIROVITICE, ZATO ŽELIMO KIRU ZA GRADONAČELNIKA!!!


Još iz kategorije Virovitica