Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Domovinski rat & branitelji

Udruga Prvi hrvatski redarstvenik Virovitičko-podravske županije na svečanom mimohodu i postrojavanju na stadionu NK Zagreb

  vn/foto: vpž           28.05.2021.         3420 pogleda
Udruga Prvi hrvatski redarstvenik Virovitičko-podravske županije na svečanom mimohodu i postrojavanju na stadionu NK Zagreb

Povodom obilježavanja 30. Obljetnice Dana OS RH – Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske, te prvog postrojavanja Zbora narodne garde, na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici, u petak 28. svibnja 2021., održava se svečano postrojavanje pripadnika OS RH, Ministarstvo unutarnjih poslova i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Velika čast i zadovoljstvo ponovo je pripala članovima Udruge Prvi hrvatski redarstvenik Virovitičko-podravske županije da sudjeluju na svečanom mimohodu i postrojavanju na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici, povodom obilježavanja Dana OS RH.

 Što samo dokazuje da je od strane predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, kao vrhovnog zapovjednika, te Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva HV i Ministarstva branitelja, konačno prepoznata prava istina o ogromnoj ulozi pripadnika Prvih hrvatskih redarstvenika koji su prvi 05.08.1990. naoružani postrojeni u Policijskoj akademiji u Zagrebu, ispred prvog predsjednika RH dr. Franje Tuđmana, te time omogućili stvaranje ostalih elitnih jedinica HV i MUP-a, a samim time i stvaranje RH.

 S ponosom ističemo da je predsjednik RH Zoran Milanović poslao službenu pozivnicu g. Ivanu Stubičaru, predsjedniku Udruge PHR-VPŽ za prijam u Ured predsjednika RH na Pantovčaku, povodom svečanog obilježavanja OS RH. To dodatno potvrđuje da predsjednik RH Zoran Milanović pridaje zasluženu veliku pozornost pripadnicima „Prvog hrvatskog redarstvenika“ u stvaranju RH.
  

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Domovinski rat & branitelji