Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Zabava

Udruga Pauk organizira 8. PAUČINU

  ip           22.08.2017.         1393 pogleda
Udruga Pauk organizira 8. PAUČINU

Udruga Pauk pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Orahovice i ove godine organizira za sve ljubitelje dobre glazbe i zabave 8. PAUČINU. Održat će se 26. kolovoza s početkom u 20 sati u Orahovici na Ranču „Koral“. Paučina je kao i prijašnjih godina organizirana kao mjesto susreta udruga na području Slavonije s ciljem promicanja volonterizma i aktivnog uključivanja mladih u kreiranju različitih sadržaja i projekata u svojim sredinama. Omogućava umrežavanje i otvaranje vrata budućim suradnjama sa sličnim udrugama.

Najavljeni su nastupi bendova: MORTAL KOMBAT iz Beograda, ONE STEP AWAY iz Zagreba i MERROW iz Osijeka. Mix žanrova i tvrdih riffova od stoner groovea, melodičnog punka pa sve do heavy metala idealni su za sve štovatelje žestokog rock zvuka, a osim bendova posjetitelje će do jutra zabavljati DJ EWAN, DJ Embee i DJ Distinctive na DISCO KOMBI STAGEu koji će biti postavljen na velikoj livadi na ranču.

U idiličnom šumskom okruženju i rasplesanim ritmovima posjetitelji će također uživati u paljenju tradicionalnog velikog ljetnog krijesa (najvećeg dosad) i vrlo popularnoj utrci Rakija Run, a moći će uživati i u gastro delicijama masterchefa DŽOMBE koji priprema domaće pizze u svojoj KUĆI BABE VJEŠTICE.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po 30 kn, a na dan događaja na samom ulazu za 40 kn. Pretprodaja ulaznica odvijat će se u Club Blues Orahovica od 18. do 25. kolovoza. 

Više informacija možete pronaći na:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/650269918496337/

Email: udrugapauk@gmail.com

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Zabava