Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Humanitarna akcija

Udruga "Naš san njihov osmijeh" prikuplja donacije za besplatno ljetovanje djece iz siromašnih obitelji

  vn           11.05.2023.         818 pogleda
Udruga "Naš san njihov osmijeh" prikuplja donacije za besplatno ljetovanje djece iz siromašnih obitelji

Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" pokrenula je 15.ožujka humanitarnu akciju "More ljubavi"  s ciljem prikupljanja financijskih sredstava a čije je svrha ublažavanje i spriječavanje mogućih uzroka socijalne isključivosti- omogućavanje dolaska djece iz Hrvatske, BIH i Srbije na besplatno ljetovanje u Istru. Za potrebe akcije, privatni izmajmljivači, hotelski lanci, turistički kampovi te ostale pravne i fizičke osobe ponudili su besplatan smještaj za više od 200 osoba iz triju država iz kojih je  planirano dovesti dječicu s roditeljima ili skrbnicima na more.

Akcija je prijavljena nadležnom Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije, dodijelila joj se oznaka vrste ‘‘USI‘‘ te će se u evidenciji humanitarnih akcija upisati pod evidencijskom oznakom IŽ-HA/USI-2-5. Financijska sredstva u okviru humanitarne akcije prikupljati će se na računu broj IBAN: HR9224850031500009445 otvorenom kod Croatia banka d.d. Zagreb

Ambasador akcije za regionalno područje Luka Škabić, kandidat za mistera turizma za 2023. godinu, dok je na nacionalnoj razini to Domagoj Jakopović Ribafish,  koluminst, novinar, gastro bloger i diplomirani profesor geografije.

 "Ovom prilikom pozivamo sve pravne i fizičke osobe da nam pomognu u našem cilju na način da izvrše uplate financijskih sredstava po svojim mogućnostima na navedeni račun akcije a isto će se utrošiti na putne i prijevozne troškove, plaćanje izleta i aktivnosti za djecu, snadbdijevanje djece i njihovih obitelj obrocima, kupnju opreme i rekvizita za na more te ostale moguće troškove tijekom sedmodnevnog boravka u Istri", apeliraju iz Udruge.

 Za više informacija možete nam se javiti u grupi i na stranici NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH preko društvenih mreža Facebook i Instagram, putem maila nassan.njihovosmijeh@gmail.com ili na broj 099 3083750

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Humanitarna akcija