Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Zdravstvo

Udruga „Balans“ poziva na seminar na temu „Važnost pravilne prehrane i štetnost redukcijskih dijeta“

        28.09.2011.         1849 pogleda
Udruga „Balans“ poziva na seminar na temu „Važnost pravilne prehrane i štetnost redukcijskih dijeta“

Anoreksija, bulimija, no i pretilost sve učestaliji su poremećaji u prehrani s kojima se mnogi teško hvataju u koštac sami. Istovremeno, mediji bombardiraju informacijama o dijetama, te silnim, nerijetko, kontradiktornim instant rješenjima problema suvišnih kilograma koji su se nakupljali godinama. Kako ne bi upali u zamku, koja može imati i ozbiljan utjecaj na njihovo zdravlje, sve koje zanima mogu obratiti sa pitanjima Hrvatskoj udruzi nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans" na seminaru na kojemu će se govoriti o redukcijskim dijetama i svim opasnostima koje one izazivaju na ljudsko zdravlje. U savjetovalištu građani mogu odrediti indeks tjelesne mase, potrebe bazalnog metabolizma, no i dobiti individualno sastavljene jelovnike i upute kako na zdrav način doći do idealne težine.

Seminar  će se održati 29.9.2011 sa početkom u 19.00 sati, u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica a Vama na usluzi stoje mag.nutr. Maja Gradinjan, mag.nutr. Andrea Gvozdanović i ing.preh.tehn. Nives Stojanović.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

pone
28.9.2011. 14:34
A da ste prije seminara na(pre)pisale kakvu knjižicu i iznijeli u njoj kakav hvalospjev pretile TV dive o vašoj čarobnoj "balansnoj" formuli, onda bi vam seminar vjerojatno bio uspješniji.
Ovako, družiti ćete se debelim i brkatim babama koje će vas kao pozorno slušati, a onda odmah poslije predavanja zdimiti u stlastičarnicu na kolače.


Još iz kategorije Zdravstvo