Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Obrtništvo

Učenicima Industrijsko-obrtničke škole Virovitica zlato i srebro za inovacije

        22.05.2013.         1740 pogleda
Učenicima Industrijsko-obrtničke škole Virovitica zlato i srebro za inovacije

Učenici Industrijsko obrtničke škole Virovitica sudjelovali su  na 7.  međunarodnom sajmu inovacija  „ INVENTUM"  koji se održavao u Iloku od 17. do 19. svibnja 2011. godine.

Na sajmu je sudjelovalo 120 izlagača - inovatori  i udruge inovatora iz Mađarske, Srbije, Ukrajine, Rumunjske i  Hrvatske.  Ravnopravno je izlagalo i 15 škola iz Hrvatske. U prilično jakoj konkurenciji učenici su pod vodstvom svog mentora stručnog učitelja Zorana Kozjaka postigli izvrsne rezultate:

Sebastian Leci,  učenik I razred autolimar osvojio je zlatnu medalju za inovaciju  „ Lijevak za vino-dozator". Senad Hadžić (I razred autolimar) nagrađen je  srebrnom medaljom za inovaciju  „ Samonatapajući stalak za cvijeće „

Inovacija „Lijevak za vino-dozator" je također dobila nagradu besplatnog sudjelovanja na krovnoj međunarodnoj manifestaciji inovacija u Hrvatskoj „ARCA- Zagreb"  2013.godine.

Preporuka prosudbene komisije sajma je da se svakako inovacije licenciraju  i inovacije prikažu na drugim prigodnim manifestacijama radi mogućnosti same proizvodnje.

U sklopu održavanja sajma organizator je organizirao i bogat kulturno obrazovni program, razna predavanja, radionice i obilazak Iločkih znamenitosti sa turističkim „vlakićem".

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

jozina
23.5.2013. 15:23
OBRTNIK I PARTNERICE POD HITNO UPREGNUTI,DA RAZMIŠLJAJU SIVOM MASOM A NE MEĐUNOŽJEM!!!!ŠTA ĆE NAM TAKAV PREDSJEDNIK OBRTNIKA KAD NE VIDI INOVATORE OD ZASLJEPLJUJUĆE ŠMINKE PARTNERICA.
jozina
23.5.2013. 15:18
Ma ljudi moji,OBRTNIČKU KOMORU POD HITNO PROBUDITI!!!!!!!!!DAJTE OBRTNICIMA U VIROVITICI DA RADE NAGRAĐENE
PROIZVODE,A MLADI INOVATORI DA PRODAJU LICENCU ILI UGOVORE POSTOTAK OD PRODAJE,I DA SE DALJE NASTAVE BAVITI INOVACIJAMA.OČITO IMAJU "žicu"
ZA TO.


Još iz kategorije Obrtništvo