Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Kultura

U Virovitici će se od 30. kolovoza do 4. rujna moći vidjeti izložba Dani poslije

        29.08.2010.         1963 pogleda
U Virovitici će se od 30. kolovoza do 4. rujna moći vidjeti izložba Dani poslije

Nakon što je župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, u Slatini, u Zavičajnom muzeju otvorio izložbu fotografija ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata pod nazivom „Dani poslije", autora fotografija Damira Hoyke, izložba će od 30. kolovoza do 4. rujna biti postavljena u Virovitici. Naime, u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, 30. kolovoza, u Domu oružanih snaga u Virovitici, s početkom od 19,00 sati, održati će se svečanost otvorenja izložbe fotografija Dani poslije. Izložba je dio projekta „Privilegirani, povlašteni ili ponosni" Zajednice udruga HVIDR-a Grada Zagreba, a njeni organizatori su: Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba i Udruga specijalne policije MUP-a RH, Zajednica županijskih zajednica HVIDR-a Republike Hrvatske i Udruga HVIDR-a Virovitica. Pokrovitelji izložbe su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica i Zajednica županijskih zajednica HVIDR-a Republike Hrvatske.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

donat
31.8.2010. 16:41
Nema tu ovo ono ili si za invalide ili si protiv ,a protiv si kad ti je svaki invalid sumljiv jer postoji mogućnost da je nešto pronevjerio .Invalidi rata su ponos pravih hrvata i Hrvatske države .Ili si i ti jedan od mase koji znaju po 3ili4 kao lažnjaka ali eto neprijavljuju ih iz bog zna kojih razloga ,jer se ipak radi samo o njihovom umišljaju .
ivan2
31.8.2010. 15:01
Uvjek za invalide ali invalide!
donat
31.8.2010. 12:24
Ivan o čemu zboriš,nejasan si dali si za ili protiv invalida rata ponosa Hrvata I Hrvatske .
ivan2
30.8.2010. 22:17
Da mnogi su privilegirani , povlašteni i ponosni a neki su svoje sudjelovanje u obrani platili gubitkom prava na rad i dostojanstven život a neki i životom . Nema recesije za naš grad i županiju , kruha i igara!


Još iz kategorije Kultura