Sabor: U srijedu izjašnjavanje o amandmanima na paket poreznih zakona
Bernardić: Vladina porezna reforma je prodavanje magle i SDP je neće podržati
Vasilić: Pred jedinicama lokalne samouprave vrlo stresno razdoblje
Gordana Buljan Flander dobitnica Nagrade za životno djelo za promicanje dječjih prava
Dugine obitelji traže da se omogući udomiteljstvo istospolnim parovima
Vlada suglasna s HDZ-ovim prijedlogom sniženog PDV-a na elektronske publikacije i mahunarke
Za uzgoj goveda, koza, ovaca i peradi 24 milijuna kuna

U utorak sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije


  Županija           23.03.2009.         919 pogleda
U utorak sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije

 Sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije, održati će se u utorak 24. ožujka, u Velikoj vijećnici s početkom od 10 sati. Za sjednicu je predložen sljedeći dnevni red: Donošenje Odluke o rasporedu sredstava za decentralizirane funkcije za zdravstvene ustanove na području Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu; Donošenje Odluke o kriterijima za raspodjelu  dijela pomoći iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2009. godinu jedinicama lokalne samouprave Virovitičko-podravske županije; Godišnji  izvještaj o izvršenju Proračuna Virovitičko-podravske županije za 2008. godinu;

Donošenje Odluke o raspodjeli  rezultata Proračuna Virovitičko-podravske županije za 2008. godinu; Izvješće o radu Poglavarstva Virovitičko-podravske županije u 2008. godini; Izvješće o radu Policijske uprave Virovitičko-podravske za 2008. godinu; Izvještaj o radu Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Virovitičko-podravske županije za 2008. godinu s financijskim izvještajem te Programom  rada za 2009. godinu s financijskim planom; Izvješće o radu VIDRE - Agencije za  regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije za 2008. godinu; Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije za 2008.godinu;

Godišnji izvještaj rada obrane od tuče za Virovitičko-podravsku županiju u 2008. godini s Planom i Programom rada operativne obrane od tuče za 2009. godinu; Izvješće o ostvarivanju prava nacionalnih manjina na području Virovitičko-podravske županije; Izvješće o intervencijama i provođenju Plana intervencija  u zaštiti okoliša za 2008. godinu; Program javno zdravstvenih djelatnosti za 2009. godinu; Program mjera zaštite pučanstva od zaraznih bolesti za 2009.godinu; Donošenje Rješenje o razrješenju:

Zvonimira Šimića dužnosti zamjenika župana i člana Poglavarstva Virovitičko-podravske županije; Nikice Krpana, dužnosti člana Poglavarstva Virovitičko-podravske županije; Stanka Ivanca, dužnosti člana Poglavarstva Virovitičko-podravske županije; Mate Bubaša, dužnosti člana Poglavarstva Virovitičko-podravske županije; Đore Đorđevića, dužnosti člana Poglavarstva Virovitičko-podravske županije; Donošenje Rješenja o razrješenju i imenovanju  jednog člana Upravnog vijeća Opće bolnice Virovitica; Donošenje Rješenja o razrješenju i imenovanju zapovjednika Zapovjedništva civilne zaštite Virovitičko-podravske županije; Donošenje Rješenja o imenovanju  vršitelja dužnosti   ravnatelja Županijske uprave za ceste Virovitičko-podravske županije -  prijedlog će se dati na sjednici.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: